EDC Lars Jensen

Ejendomsmægler Sæby


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Sæby. EDC er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med mere end 50 år på bagen. Som en af mere end 230 butikker har EDC Lars Jensen et dybdegående lokalkendskab og Danmarks største netværk. Vi sælger Sæby og omegn, og vi kender værdien af et solidt lokalkendskab, det gør os til "den lokale mægler"

Her hos os ved vi, at det er en stor beslutning at handle bolig - en af de største investeringer i livet, og derfor gør vi altid vores bedste for at hjælpe vores kunder godt videre, uanset om de skal sælge eller købe bolig. Vi gør os med andre ord UMAGE. Vi ved, at hjemmet er rammen om livet og tit forbundet med følelser. Derfor er det vigtig, at hele arbejdsgangen fra "TIL SALG" til "SOLGT" foregår i vores eget regi her i butikken. Det giver vores kunder en tryghed de ikke finder hos ret mange andre ejen­doms­mæg­le­re!

Vi har alle et dybdegående lokalkendskab, og for os er det derfor meget vigtigt at være engageret i lokalsamfundet. Hos EDC Lars Jensen er vi nemlig meget mere end salg af ejendomme. Samarbejdet med de lokale foreninger, unge mennesker og friske initiativer i det hele taget ligger os alle meget på sinde. Især Sæbyløbet Knæk Cancer fylder en del i vores hjerter, hvor vi er en af ho­ved­sponso­rer­ne.

EDC Lars Jensen
Søndergade 9A9300 Sæby
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
33 51 20 66
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C