EDC Torben Larsen a/s

Ejendomsmægler Silkeborg

EDC Torben Larsen formidler alle former for bolig- og er­hverv­se­jen­dom­me i Silkeborg og omegn. Med over 30 års mæglererfaring i Silkeborg kender vi vores by til fin­ger­spid­ser­ne, lige som byen kender os. At vi mestrer salg af snart sagt enhver form for fast ejendom giver os et stort og effektivt lokalt netværk, som gang på gang kommer os til nytte, når vi søger en køber eller lejer til en bestemt ejendom. Men et godt netværk kommer ikke af sig selv. Det får vi kun fordi vores kunder og for­ret­nings­for­bin­del­ser har tillid til os. Derfor gør vi hos EDC Torben Larsen meget ud af altid at leve op til vores grundlæggende værdier om altid at levere en 100% indsats og at være troværdige i alt hvad vi gør og siger. Det skaber resultater, resultater skaber tilfredse kunder og tilfredse kunder kommer igen.

EDC Torben Larsens boligafdeling formidler såvel enfamiliehuse som ejer­lej­lig­he­der, andelsboliger, fritidshuse og byggegrunde. Vi kommer gerne ud for en gratis og uforpligtende drøftelse af mulighederne.

EDC Torben Larsen a/s
Frederiksberggade 118600 Silkeborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 76 32 53
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Åbent for fremvisning og vurdering
Søndag
Åbent for fremvisning og vurdering

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit salgstjek

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Danmark Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S