EDC Hjortkær & Mortensen ApS

Ejendomsmægler Skælskør

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Skælskør EDC Hjortkær & Mortensen. Vi formidler salg af alle typer ejendomme, og gør altid vores ypperste, for at opnå det bedste resultat for vores kunder.

Vi er glade og stolte af, at kunne tilbyde byens bedste lokale kendskab. Vi kender stort set alle stisystemer, har gået på begge af byens skoler og er aktive i byens fodboldklub. Vores netværk er kendetegnede for butikken. Vi tror på, at de anbefalinger, som vi får fra vores kunder, er den bedste reklame, som man kan få. Vores erklærede målsætning er derfor, at have byens mest tilfredse kunder.

Skælskør er bedre kendt som ”Solskinsbyen”. Skælskørs kælenavn, kommer pga. de mange solskinstimer, som siden 1886 er målt i byen. Kommunen er p.t. tildelt 7 blå flag. Den "gamle" Skælskør kommune har med sine 142,3 km Danmarks længste kyststrækning.

Kobæk Strand ligger bare ca. 2 km fra bymidten i Skælskør, der har bevaret sine gamle huse og købstadspræg. Skælskør ligger ud til Storebælt og Agersø Sund, og kun ca. 15 min. kørsel fra Slagelse og Korsør.

EDC Hjortkær & Mortensen ApS
Østergade 24230 Skælskør
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
35 22 86 40
Åbningstider
Mandag
08:30 - 16:00
Tirsdag
08:30 - 16:00
Onsdag
08:30 - 16:00
Torsdag
08:30 - 16:00
Fredag
08:30 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C