EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Skagen


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Skagen. Hos EDC Poul Erik Bech i Skagen arbejder vi 100% for sælger for at opnå den mest optimale handel for vores kunde. Hos os bestemmer du selv, hvordan din bolig skal sælges, og sammen kan vi tilpasse den helt rigtig mar­keds­fø­rings­pak­ke.

Salgskraft, erfaring og lokalkendskab - grund­for­ud­sæt­nin­gen for den bedste pris
Vælger du os til at stå for salget, får du en mæg­ler­virk­som­hed, som har et solidt kendskab til lokalområdet kombineret med en samlet salgskraft og over 30 års erfaring som ejendomsmægler i Skagen. Det hjælper også til, at vi altid kan vurdere din bolig med stor præcision og give en markant øget chance for et salg til den bedst mulige pris. Vi er uafhængige af banker og kre­dit­for­e­nin­ger og arbejder 100% for dig, og din bolig samkøres med EDC’s landsdækkende køberkartotek.

Fremvisning
Vi tilbyder at holde ”Åbent hus med tilmelding”, hvor interesserede på forhånd tilmelder sig via nettet. Det giver en unik mulighed for at følge op på alle kunder – og mindst mulig besvær for dig. Vi afholder selvfølgelig også individuelle fremvisninger efter behov.

Status på salget
Når du har sat boligen til salg hos os, kan du på Mit EDC følge dit salg på nettet, når du har tid og lyst. Oversigten givet et godt fingerpeg om kundernes interesse for din bolig.

Bred markedsføring
Vi har med byens bedst beliggende ejen­doms­mæg­ler­bu­tik også byens bedste ud­stil­lings­vin­due og ydermere en udstilling centralt Ålbæk. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at præsentere boligen bedst muligt bl.a. via annoncering på internettet, trykte medier, udstilling i vores butikker og annoncering lokalt som regionalt og via de sociale medier.

Efter salget
Når salget er afsluttet, følger vi dit boligsalg hele vejen fra underskrift, skødeskrivning og til nøgle­ud­le­ve­ring.

Få et gratis og professionel vurdering af din bolig – uanset om du vil sælge nu eller senere.
Kontakt os på tlf.: 98 44 16 16 eller på mail: 999@edc.dk.

EDC Poul Erik Bech
Sct. Laurentii Vej 63 C9990 Skagen
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
43 81 81 47
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C