EDC Skanderborg-Hørning

Ejendomsmægler Skanderborg

Velkommen til EDC Skanderborg – Hørning! EDC Skanderborg - Hørning formidler køb og salg af alle typer fast ejendom; villaer, sommerhuse, andelsboliger, ejer­lej­lig­he­der, nedlagte landbrug - landbrug samt erhverv. Primær område Skanderborg, Stilling, Hørning og omegn.

EDC Skanderborg – Hørning står klar til at servicere kunderne. Her er du garanteret faglig og kompetent hjælp, idet faglighed og erfaring er grundpillerne hos EDC.
For EDC Skanderborg – Hørning handler bolighandel om meget mere end kvadratmeter og paragraffer. Her handler det om følelser, om at være med til at realisere drømme, se mulighederne i de forskellige ejendomme og ikke mindst sikre kunderne en god handel og på den måde hjælpe dem godt videre.

Som din ejendomsmægler ved vi, at vi skal sælge mere end fire vægge og et tag, og vi følger dig trygt igennem bolighandlens faser, lige fra foto af din ejendom til underskrift på skødet. Vi sætter os ind i din boligsituation og gør vores yderste for at finde en køber, der kan føre boligdrømmene videre. Vi sørger også gerne for, at du som sælger kommer godt videre til et nyt sted.
Hos EDC Skanderborg – Hørning får du "byens stærkeste hold". Du træffer os alle ugens dage fra kl. 8-22, året rundt.
Vi glæder os til at hjælpe dig videre. Hos os er du i trygge hænder, hele vejen igennem.

EDC Skanderborg-Hørning
Adelgade 85A8660 Skanderborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
17 51 05 92
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C