EDC Skjern & Tarm A/S

Ejendomsmægler Skjern & Tarm


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Skjern, EDC Skjern & Tarm.

EDC Skjern & Tarm består i dag af to boligbutikker, som beskæftiger sig med salg og rådgivning omkring fast ejendom. Firmaet blev etableret i 1977 og ejes i dag af Johnny Sørensen og Jørgen Axelsen.

For os er det en decideret livsstil at være ejendomsmægler. Vi brænder for det vi laver. At være betroet hvervet som mægler i den vigtige disposition, det er at handle bolig, dét sætter vi en stor ære i. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at slutte en handel optimalt af og nyder at se et konkret resultat af vore indsatser.

Hos EDC Skjern & Tarm lægger vi stor vægt på den personlige relation til vores kunder, og med høj faglighed og løbende uddannelse, ønsker vi at gøre en positiv forskel i alle handler. Derfor har vi konstant 4 meget dygtige og kompetente sælgere ude i marken. Dertil kommer vores dygtige kon­tor­per­so­na­le som samler alle trådende. Disse kompetencer kombineret med en udtalt omhu i hver eneste handel er medvirkende til, at vi - selv efter utallige handler gennem mange år, - nok har branchens laveste fejlprocent.

De fleste ansatte har været i firmaet i en lang årrække. Det er en stor fordel, at vi i hver butik er så mange med indgående lokalkendskab, idet vi kan bidrage med en erfaring og et unikt netværk, som alle vore kunder har stor glæde af.

Vores ambition er at imponere vore kunder. Vi forsøger at blive ved med at optimere pris og vilkår for vores sælgere, og det har resulteret i mange sol­strå­le­hi­sto­ri­er fra tilfredse kunder.

Samtidig ved vi, at det er vigtigt at bevare jord­for­bin­del­sen, og noget af det væsentligste er at være ærlige og tryg­heds­ska­ben­de i kom­mu­ni­ka­tio­nen.

Mæg­ler­bran­chens fælles hjemmeside – www.boligsiden.dk, måler daglig indsatserne hos alle ejen­doms­mæg­le­re i hele landet og sammenligner resultaterne til glæde og gavn for forbrugerne. Vi er stolte af at kunne fremvise en super placering på alle de væsentligste målepunkter. Alt dette danner de perfekte rammer for både køber og sælger.

Vi glæder os til også at hjælpe dig godt videre.
Venlig hilsen personalet hos EDC Skjern & Tarm - "det handler om at gøre sig umage"

EDC Skjern & Tarm A/S
Holger Danskes Plads 4 6900 Skjern
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
31 61 54 88
Åbningstider
Mandag
08:30 - 16:30
Tirsdag
08:30 - 16:30
Onsdag
08:30 - 16:30
Torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C