EDC Poul Erik Bech/Carl Erik Hansen & Co.

Din lokale ejendommægler med mere end 40 års erfaring i Slagelse

EDC har i mere end 40 år været en del af bybilledet i Slagelse når ejendomme skal skifte hænder.

Vi har handlet fast ejendom i lokalområdet siden 1978, dette giver erfaring og indgående lokalkendskab. At købe sin første bolig eller sælge sin bolig igennem mange år, er nogle store beslutninger, som ofte berører en dybt og som samtidig er årsag til mange spørgsmål og spekulationer.

Gennem vores mange år og erfaringer i branchen, er dette pro­blem­stil­lin­ger som vi kender rigtig godt. Vi har ekspertisen, tiden og viljen til at hjælpe dig "helskindet" igennem hele forløbet, uanset om det handler om køb eller salg.
Vi tilbyder et professionelt samarbejde, og vi arbejder for at yde en høj service til alle kunder hver dag. Flid, Etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag.

I januar 2017 blev butikken i Slagelse en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med flere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet.

Vores mange boligbutikker arbejder hver dag med at finde købere og matche dem med boliger til salg. Herved kan vi tilbyde vores sælgere noget helt unikt, idet køberen til boliger i Slagelse ofte skal findes uden for lokalområdet. Vi har det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, hvilket giver en markant øget chance for et salg til den bedst mulige pris.


Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme i Slagelse, som står vores hjerter nær. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter bruger tid og energi på at gøre en forskel for andre. Støtten er finansieret via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Vi er altid parate til en uforpligtende dialog, kontakt os for nærmere aftale.

EDC Poul Erik Bech/Carl Erik Hansen & Co.
Korsørvej 24200 Slagelse
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 32 25 75
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Åbent for fremvisning og vurdering
Søndag
Åben for fremvisning og vurdering

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Indiakaj 6, 1. sal 2100 København Ø Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S