Ejendomsmægler Sønderborg

EDC Poul Erik Bech, Sønderborg

Hos EDC Poul Erik Bech i Sønderborg får du som kunde både glæde af vores store lokalkendskab og mange års erfaring på det sønderborgensiske boligmarked samt de fordele det giver, at vi er en del af en landsdækkende mæglervirksomhed med mere end 70 boligbutikker fordelt over hele landet.

Salg af bolig i Sønderborg

Vores stærke mæglerteam har en mangeårig og bred kompetence inden for salg af ejerlejligheder, villaer, sommerhuse, andelsboliger, villalejligheder samt mindre nedlagte landejendomme i hele Sønderborg Kommune. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for at yde en høj service, give god rådgivning og skabe en høj kundetilfredshed. Med branchens mest effektive digitale markedsføring får du størst mulig synlighed på nettet, da du får adgang til over 1.000 hjemmesider, Danmarks største boligside edc.dk samt Facebook-annoncering.

Lokale og synlige mæglere

Danmarks største mæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech i Sønderborg i er beliggende i et af byens mest befærdede kryds – hvilket giver os en helt unik synlighed for vores kunder. Vores mæglerteam består af lokale mæglere, der selv er opvokset eller bor i området, ligesom vi tilsammen har mange års erfaring med Sønderborgs boligmarked.

Vi dækker hele Sønderborg og omegn

Vores butik dækker de primære markedsområder i Sønderborg og omegn. Så uanset om du skal sælge eller købe bolig i Sønderborg Kommune, har vi lokalkendskabet og netværket til at hjælpe dig bedst muligt gennem bolighandlen. Vi dækker Sønderborg by med Ulkebøl, Sønderskov, Nybøl, Humlehøj, Dybbøl og midtbyen samt hele Als, Sundeved, Broagerland, Gråsten samt området langs Flensborg Fjord til Padborg.

Vi har interesserede købere til din bolig

Via vores boligbutikker i hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes og vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Hos os kan du nu se, om der er interesserede købere til din bolig. Indtast dine boligoplysninger og se, hvor mange potentielle købere der er til netop din bolig.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere om fonden på poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med Poul Erik Bech 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S