Ejendomsmægler Sønderborg

EDC Poul Erik Bech, Sønderborg

Danmarks største mæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech etablerede sig i Sønderborg i slutningen af 2006 og i 2013 flyttede vi ind i vores nye lokaler i en helt nyopført bygning. Butikken er beliggende i et af byens mest befærdede kryds – hvilket giver os en helt unik synlighed for vores kunder.

EDC Poul Erik Bech i Sønderborg dækker hele Sønderborg Kommune, dvs. hele Als, Sundeved, Broagerland, Gråsten samt området langs Flensborg Fjord til Padborg.

Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for at yde en høj service og skabe et godt samarbejde med kunderne. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner værdigrundlaget i vores dagligdag. Med flere end 50 boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vi tror på faglighed, initiativ og troværdighed og har i alle årene været tilknyttet Danmarks største ejendomsmæglerkæde EDC - det mest kendte og synlige brand på ejendomsmarkedet.

Vi beskæftiger os med alle ejendomstyper - villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, hobbylandbrug, andelsboliger mv - og vi har tillige erhvervsafdeling i huset der kan håndtere alt inden for salg og udlejning af erhvervsejendomme og blandede ejendomme.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskretionssalg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere. Vi afholder ”Åbent Hus med tilmelding” – så ved vi hvor mange der kommer og hvem de er – dette sikrer en effektiv opfølgning på besøgene.

Vi træffes alle dage hele året rundt.

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder landsdækkende med en række banker

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S, Sydbank, Gjensidige