EDC Poul Erik Bech

Ejendomsmægler Sønderborg


Velkommen til din lokale ejendomsmægler Sønderborg.

Hos EDC Poul Erik Bech i Sønderborg får du som kunde både glæde af vores store lokalkendskab og mange års erfaring på det søn­der­bor­gen­si­ske boligmarked samt de fordele det giver, at vi er en del af en landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet.

Salg af bolig i Sønderborg
Vores stærke mæglerteam har en mangeårig og bred kompetence inden for salg af ejer­lej­lig­he­der, villaer, sommerhuse, andelsboliger, vil­la­lej­lig­he­der samt mindre nedlagte landejendomme i hele Sønderborg Kommune. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for at yde en høj service, give god rådgivning og skabe en høj kun­de­til­freds­hed. Med branchens mest effektive digitale markedsføring får du størst mulig synlighed på nettet, da du får adgang til over 1.000 hjemmesider, Danmarks største boligside edc.dk samt Facebook-annoncering.

Lokale og synlige mæglere
Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed EDC Poul Erik Bech i Sønderborg i er beliggende i et af byens mest befærdede kryds – hvilket giver os en helt unik synlighed for vores kunder. Vores mæglerteam består af lokale mæglere, der selv er opvokset eller bor i området, ligesom vi tilsammen har mange års erfaring med Sønderborgs boligmarked.

Vi dækker hele Sønderborg og omegn
Vores butik dækker de primære markedsområder i Sønderborg og omegn. Så uanset om du skal sælge eller købe bolig i Sønderborg Kommune, har vi lo­kal­kend­ska­bet og netværket til at hjælpe dig bedst muligt gennem bolighandlen. Vi dækker Sønderborg by med Ulkebøl, Sønderskov, Nybøl, Humlehøj, Dybbøl og midtbyen samt hele Als, Sundeved, Broagerland, Gråsten samt området langs Flensborg Fjord til Padborg.

Vi har interesserede købere til din bolig
Via vores boligbutikker i hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes og vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Hos os kan du nu se, om der er interesserede købere til din bolig. Indtast dine bo­li­gop­lys­nin­ger og se, hvor mange potentielle købere der er til netop din bolig.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Augustenborg Landevej 16400 Sønderborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 85 73 94
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C