EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S

Din ejendomsmægler, Solrød

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Solrød Strand - EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S. Her står vi klar til at hjælpe dig godt videre med en tryg bolighandel uanset om du skal sælge, købe eller måske begge dele.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­for­ret­ning, hvilket er en stor fordel for dig, hvis du skal have solgt din ejendom hurtigt til den rigtige pris.

Butikken i Solrød blev etableret i 1978, og i 1993 flyttede vi til de nuværende centrale lokaler i Solrød Center. Alle boliger vi har til salg præsenteres flot gennem de særdeles store vinduesfacader mod centergaden. Solrød er et lokalt marked, og vores butikschef, som selv bor i Solrød, har været mægler i byen siden 1983. De øvrige medarbejdere bor eller har boet i Solrød, og alle er derfor meget lokalkendte.

EDC Poul Erik Bech/Kurt Hansen A/S dækker mar­keds­om­rå­der­ne Solrød, Jersie, Ll. Skensved, Havdrup, Karlstrup og Karlslunde. Hos os møder du altid en ejendomsmægler med mangeårigt lokalkendskab, som kan trække på EDC-kædens landsdækkende købernetværk, og som kan tilbyde en række unikke salgsværktøjer.

Med flere end 80 boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Det sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene, der danner grundlaget i vores dagligdag.

Vi har specialister inden for ethvert felt omkring fast ejendom: Salg, køb, vurdering, finansiering, jura, teknik etc. Dette sammenholdt med en aktiv ef­ter­ud­dan­nel­se gør, at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boligejendomme i Solrød og nærområdet, der fylder vores hjerter med gå-på-mod. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, der er drevet af frivillige ildsjæle, som alle bruger kræfter på at gøre en forskel for andre mennesker. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S
Solrød Center 632680 Solrød Strand
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
18 21 51 01
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 17:00
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C