EDC Selandia Sorø ApS

Ejendomsmægler Sorø, Selandia

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler EDC Selandia Sorø. Vi hjælper jer godt videre i jeres boligdrømme – hvad end drømmen er at sælge eller købe bolig.

Vores butik ligger midt på hovedgaden i hjertet af Sorø, og her fra har vi i mere end 35 år hjulpet med at føre boligdrømme ud i livet. Vi gør vores ypperste for, at både sælger og køber er tilfredse med forløbet – det er nemlig vores definition af en god handel.

Vi har et stort lokalkendskab - butikkens daglige leder, Heine, har boet i Sorø hele livet og handlet ejendomme i byen i mere end 25 år. Vi ser os selv som et team, der arbejder i fælleskab og supplerer hinanden for at give vores kunder de bedst mulige oplevelser.

Vi er en del af EDC Selandia, som har 5 butikker på Sjælland, og vi er fuldstændigt uafhængige af banker og kre­dit­for­e­nin­ger. Hos EDC har vi adgang til nogle unikke salgsværktøjer og er også tilknyttet Danmarks mest sete boligside, edc.dk.

EDC Selandia Sorø ApS
Storgade 134180 Sorø
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
31 94 39 30
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:00
Tirsdag
10:00 - 17:00
Onsdag
10:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
10:00 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C