EDC Poulsen & Vester, Salling

Ejendomsmægler Spøttrup


Velkommen indenfor hos din lokalkendte ejendomsmægler i vores skønne egn, Salling, EDC Poulsen & Vester, Salling.

Alle boliger er forskellige - ganske som alle hussælgere og huskøbere også er det. Og det er netop denne alsidighed i både bolig- og mennesketyper, som vi holder allermest af ved vores job. Her i butikken er det vigtigste for os at lære dig og din bolig, eller dine boligønsker rigtig godt at kende, så vi på allerbedste vis kan hjælpe dig videre til et nyt kapitel. Det gælder, hvad enten du er køber eller sælger.

I vores smørhul i Salling er vi beriget med en smuk og skøn del af Danmark. Her er skønt at bo og leve - men her er sørme også skønt at feriere og rekreere. Vores mæglererfaring spænder derfor bredt fra landejendomme over villaer og til sommer- og fritidshuse.

Vores lokale egn består af flere mindre områder og landsbyer, som vi har lært at kende ud og ind gennem mange år som ejen­doms­mæg­le­re her i Salling. For dig som sælger betyder det, at vi kender din hjemstavn næsten lige så godt som dig selv. Og for dig som køber betyder det, at vi kan hjælpe dig kompetent og godt videre med masser af brugbar og nyttig information om din kommende hjemby.

Det allervigtigste for os er, at du går tilfreds her fra, når en hushandel er afsluttet. Det kan kun lade sig gøre, når du føler dig tryg og i kompetente hænder gennem hele forløbet. Derfor ønsker vi udelukkende at arbejde med og levere et højt serviceniveau og en professionel rådgivning fra start til slut.

Siden 1976 har vi været placeret centralt i Salling i vores butik i Oddense. Tilsammen har vi her i butikken mange års erfaring i ejen­doms­mæg­ler­bran­chen. Vi er alle både født, opvokset og nu bosat i Salling og Skive og nyder at færdes hjemmevant i lokalområdet.

Du er altid velkommen hos os. Kig ind til os i butikken eller ring til os. Vi glæder os til at hilse på dig.


EDC Poulsen & Vester, Salling
Næstildvej 1B7860 Spøttrup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
35 57 27 24
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:30
Tirsdag
09:00 - 16:30
Onsdag
09:00 - 16:30
Torsdag
09:00 - 16:30
Fredag
09:00 - 15:30
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Lukket

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C