Ejendomsmægler Stenløse

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech i Stenløse/Ølstykke

Vi er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med mere end 70 butikker fordelt over hele landet. Vores butik, hvor der siden tidernes morgen har været drevet mæglervirksomhed, er beliggende i det mest trafikerede kryds i Stenløse, hvilket sikrer din bolig den bedst mulige eksponering overfor køberne.

Her får du uvildig rådgivning, da vi ikke er i lommen på finansielle interesser. Det gør os til dit naturlige valg, når du ønsker dit - og kun dit - tarv varetaget optimalt. Vi skal nemlig ikke pleje andre interesser end dine.

Vi formidler salg af boliger i primært Stenløse, Ølstykke, Ganløse, Veksø, Søsum, Østrup Holme, Tangbjerg, Slagslunde og Buresø. Vi kan sælge alle slags ejendomme, både de almindelige og de specielle. Vores lange erfaring og brede kendskab til området sikrer dig et godt salg, uanset om du har en landejendom, hus på landet, parcelhus, rækkehus, gårdhavehus, fritidshus, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Du får et engageret mæglerteam med 6 medarbejdere, der arbejder samlet for dit boligsalg. Vores faglige kvalifikationer er i højsædet, idet vi er 5 uddannede ejendomsmæglere, hvilket er et unikt højt niveau i branchen. Endvidere bor flertallet af os lokalt og kender derfor alt til områdets skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og grønne områder. Det giver køberen til din bolig endnu bedre mulighed for at vælge vores område.

Vi arbejder målrettet for at give dig den bedste service i forbindelse med dit boligsalg og for derigennem at opnå den bedst mulige pris og de bedst mulige vilkår for dig som sælger. Vi afholder 1-1 fremvisning med tilmelding min. 3 gange om ugen. Det sikrer dig maksimal tilgængelighed for køberne og dermed mulighed for et hurtigt salg til den rigtige pris.

EDC har et af Danmarks største køberkartoteker og tilbyder at udbyde alle boliger til kunder fra vores køberkartotek inden de sættes til salg på nettet. Den rigtige køber til din bolig skal ofte findes uden for lokalområdet. Når du vælger EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker, arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig det bedste salg. Vores køberkartotek opdateres hver dag, så kvaliteten er helt i top.

Derudover får du adgang til markedets bedste onlineprodukter, der sikrer maksimal digital eksponering, da din bolig vises for den mest relevante målgruppe. EDC anvender markedets mest avancerede digitale værktøjer, afsøger over 1.000 forskellige websites, ligesom din bolig markedsføres på Instagram, Facebook og via Google.

Hvis du har fundet din drømmebolig hos en anden ejendomsmægler, så kan vi hjælpe dig med køberrrådgivning. Vi er også køberrådgivere, og vi står klar til at hjælpe dig og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere sikrer vi din bolighandel fra A-Z, herunder gennemgang af købsaftale og alle dokumenter, skødeskrivning, refusionsopgørelse, forsikringer, tilmelding til el og gas, kabel-tv og alarm.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun boliger i og omkring Stenløse/Ølstykke, som har en stor plads i vores hjerter. Bag os er nemlig Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en ekstra forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Det kan du læse mere om på poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring/Willis
Diakrit
Andel Energi A/S