Ejendomsmægler Stenløse

EDC Poul Erik Bech, Stenløse

EDC Poul Erik Bech i Stenløse er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med mere end 55 butikker fordelt over hele landet. Vores butik, hvor der siden tidernes morgen har været drevet mæglervirksomhed, er beliggende i det mest trafikerede kryds i Stenløse, hvilket sikrer din bolig den bedst mulige eksponering.

EDC Poul Erik Bech Stenløse afd. formidler boliger i områderne Stenløse, Ølstykke, Tangbjerg, Veksø, Søsum, Ganløse og Slagslunde. Vi er specialister i salg af villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger samt huse på landet.

Vi arbejder målrettet for at give dig den bedste service i forbindelse med dit boligsalg og for derigennem at opnå den bedst mulige pris og de bedst mulige vilkår for dig som sælger. Vi afholder åbent hus med tilmelding så ofte som muligt på de udbudte boliger.

Vi har et af Danmarks største køberkartoteker og tilbyder at udbyde alle boliger til kunder fra vores køberkartotek inden de sættes til salg på nettet. Den rigtige køber til din bolig skal ofte findes uden for lokalområdet. Når du vælger EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker, arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig det bedste salg.

Vi træffes alle ugens dage hele året rundt.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun boliger i og omkring Stenløse, som har en stor plads i vores hjerter. Bag os er nemlig Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en ekstra forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Det kan du læse mere om på poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring/Willis
Diakrit
SEAS-NVE