EDC Danebo, Svenstrup

Ejendomsmægler Svenstrup J


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Svenstrup J - EDC Danebo. Butikken er beliggende på Hobrovej centralt i Svenstrup by, med super gode par­ke­rings­mu­lig­he­der lige uden for døren. Med byens mest synlige boligbutik, hvor boligemner vises i super flot vin­du­es­ud­stil­ling på bl.a. fladskærm, led- displays, stor synlighed på sociale medie og online markedsføring er vi det naturlige valg når ejendommen skal sælges.

Vores speciale er i alt arbejde vedrørende køb og salg af fast ejendom. Herunder liebhaver, landbrug, vurdering, berigtigelse, rådgivning omkring forsikring og finansiering af boligen. Vi er din ”lokale mægler”, hvorfor det er alt afgørende for os at være tættere på vores kunder. Vi har gennem mange år haft boligbutik beligende her midt i Svenstrup og ved derfor hvad der rører sig 100 % i det marked, der ligger lige uden for vores butiksruder.

Vi har som mål at være de bedste og dem, der gennem nærvær og engagement sikrer dig den bedste bolighandel. Hos EDC Danebo har vi et slogan der hedder ”med hjertet på rette sted”. Vi vil gøre hvad vi siger vi gør, og vi vil holde hvad vi lover. Med 3 engagerede fuld­tids­an­sat­te, hvoraf alle er uddannet som Ejendomsmælger MDE og 2 ydermere som valuar, står vi til rådighed for dig 7 dage om ugen året rundt. Derudover sikres vores kunder stor salgskraft, da vi har ca. 55 engagerede og veluddannede kolleger i EDC Danebo i hele Nordjylland med nærmeste boligbutikker i Støvring, Nibe og 2 beliggende midt i Aalborg C. Vi glæder os til at se og hjælpe jer uanset om i skal købe eller sælge.

EDC Danebo, Svenstrup
Hobrovej 7529230 Svenstrup J
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
28 29 89 35
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C