Ejendomsmægler Svenstrup J

EDC Danebo, Svenstrup, Svenstrup J

EDC Danebo i er beliggende på Hobrovej centralt i Svenstrup by, med super gode parkeringsmuligheder lige uden for døren. Med byens mest synlige boligbutik, hvor boligemner vises i super flot vinduesudstilling på bl.a. fladskærm, led- displays, stor synlighed på sociale medie og online markedsføring er vi det naturlige valg når ejendommen skal sælges.

Vores speciale er i alt arbejde vedrørende køb og salg af fast ejendom. Herunder liebhaver, landbrug, vurdering, berigtigelse, rådgivning omkring forsikring og finansiering af boligen. Vi er din ”lokale mægler”, hvorfor det er alt afgørende for os at være tættere på vores kunder. Vi har gennem mange år haft boligbutik beligende her midt i Svenstrup og ved derfor hvad der rører sig 100 % i det marked, der ligger lige uden for vores butiksruder. Vi har som mål at være de bedste og dem, der gennem nærvær og engagement sikrer dig den bedste bolighandel. Hos EDC Danebo har vi et slogan der hedder ”med hjertet på rette sted”. Vi vil gøre hvad vi siger vi gør, og vi vil holde hvad vi lover. Med 5 engagerede fuldtidsansatte, hvoraf alle er uddannet som Ejendomsmælger MDE og 2 ydermere som valuar, står vi til rådighed for dig 7 dage om ugen året rundt. Derudover sikres vores kunder stor salgskraft, da vi har ca. 55 engagerede og veluddannede kolleger i EDC Danebo i hele Nordjylland med nærmeste boligbutikker i Støvring, Nibe og 2 beliggende midt i Aalborg C. Vi glæder os til at se og hjælpe jer uanset om i skal købe eller sælge.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, Svenstrup 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter1 A/S