EDC Hanne & Hugo Larsen

Ejendomsmægler Thisted


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Thisted EDC Hanne og Hugo Larsen i Thisted. Vi er et team på 4 seriøse, kompetente og engagerede medarbejdere, der sammen sikrer en velgennemført bolighandel. Vores filosofi er, at vi alle skal gøre det, vi er bedst til. Dermed sikrer vi, at vores kunder opnår det bedst mulige resultat af vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og kun­de­til­freds­hed. Det betyder, at vi altid kva­li­tets­sik­rer vores arbejde en ekstra gang uanset om der er tale om en uforpligtende salgsvurdering eller en købsaftale. Det betyder også, at vi er under hele salgsforløbet er i tæt dialog med vores kunder. Vores værdier er kompetence, dynamik, empati og troværdighed, og vi lægger stor vægt på grundighed og rettidighed. Vi melder altid tilbage, når der har været en fremvisning og vi er altid tilstede ved både fremvisninger og åbent hus arrangementer.

Vi har desuden branchens mest omfattende kun­de­til­freds­heds­sy­stem, hvor vi flere gange i salgsforløbet spørger både vores sælgere og vores købere, hvor tilfredse de er med os og vores arbejde. Kun på den måde kan vi sikre, at vi hele tiden lever op til vores kunders forventninger.

Endelig mener vi, at det visuelle udtryk er meget vigtigt. Derfor bruger vi udelukkende professionelle fotografer til fo­to­gra­fe­rin­gen af vore salgsemner og vi benytter os i høj grad af de sociale medier. Synlighed er alfa og omega for at få solgt sin bolig i dagens boligmarked.

EDC Hanne & Hugo Larsen
Vestergade 437700 Thisted
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
33 56 78 04
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Lukket

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C