EDC Tisvildeleje

Ejendomsmægler Tisvilde

Velkommen hod din lokale ejendomsmægler i Tisvilde. Besøg os i vores butik i Hovedgaden og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Kig ind hos din lokale mægler, vi er alle sammen født og opvokset i vores område. Hos os er dit hus i gode hænder. Vi gør os umage fra første øjeblik vi mødes, for vi elsker huse – også dit. Ønsker du det, så kommer vi gerne med gode råd til at få det bedste frem i netop dit hus. Vi har meget erfaring i salg af både sommerhuse og helårshuse og de drømme og behov der følger med for køberne. Vores forretninger i Liseleje og Tisvildeleje har eksisteret i næsten 50 år. Som sælger hos os får du to salgssteder for kun eet salær. Har du tænkt på at sælge dit hus? Så lad os mødes og tale om mulighederne for netop dit salg. Vi kan og vil meget gerne rådgive dig om, hvordan du gør dit hus mest salgbart. Hos EDC får du ved hjælp af vores internetpakker den bedste ban­ne­ran­non­ce­ring på internettet på du kan få. Vores Effektpakker har vundet flere mar­keds­fø­rings­pri­ser for størst synlighed. Herudover er vi naturligvis også på de hjemmesider med flest boligsøgende. Derfor bruger vi www.edc.dk med mere end 190.000 unikke daglige besøgende og www.boligsiden.dk med ca. 300.000 besøg Vi har åbent når du har fri! Begge forretninger har byens bedste beliggenhed med masser for for­bi­pas­se­ren­de. Derfor bliver vores boliger set og frister mange kunder til at kigge ind, for at få mere at vide. I begge vores forretninger er der ejen­doms­mæg­le­re klar til at svare på spørgsmål om køb, salg, ejendommene og ikke mindst smutvejene til stranden og skoven. Vi gør vores bedste for at hjælpe kunderne med at finde deres drømmehus.

Bestil et Salgstjek

Bestil et besøg af din lokale EDC-mægler og få en grundig vurdering af din boligs aktuelle værdi.

Du vil samtidig automatisk få tilsendt potentielle købere fra vores køberkartotek, så du kan følge interessen for din bolig.

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejen­doms­re­la­te­re­de områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail.

Læs mere
EDC Tisvildeleje
Hovedgaden 463220 Tisvildeleje
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
29 17 36 80
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
09:00 - 16:00
Vi holder julelukket fra 23/12-1/2, men vores kundecenter glæder sig til at høre fra dig.

Mød din lokale mægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C