Ejendomsmægler Tølløse

EDC Westermann, Tølløse

EDC Westermann, Tølløse

EDC Westermann – din lokale mægler i Holbæk og Kalundborg kommune i mere end 50 år.

Vi har i dag 2 boligbutikker, hvorfra vi rådgiver i salg og omsætning af fast ejendom.

Vi sætter en ære i at være den bedst sælgende mægler i vores områder. Vi bestræber os altid på at finde den rette pris i forhold til markedsforhold og efterspørgsel, hvilket vores store viden på lokalområderne gør os i stand til.

EDC Westermann består af tre kompetente mæglere, som tilsammen har mere end 50 års erfaring med salg og rådgivning af fast ejendom. Vi er eksperter i salg af landejendomme, hesteejendomme og naturligvis helårsboliger.

Når du sætter din bolig til salg hos os, har du altid én mægler, som kontaktperson, så du ved, at der er styr på og overblik over din sag.

Ud over vores mæglere, som du møder på ejendommene, har vi tre dygtige kontormedarbejdere, som er specialister i de forskellige administrative forhold der er omkring køb og salg af fast ejendom - herunder skødeudarbejdelse, berigtigelsesaftaler, salgsberegninger og markedsføring.

Vores ambition er at imponere vore kunder. Vi forsøger at blive ved med at optimere pris og vilkår for vores sælgere, og det har resulteret i mange succeshistorier fra tilfredse kunder.

Samtidig ved vi, at det er vigtigt at bevare jordforbindelsen, og noget af det væsentligste er at være ærlige og tryghedsskabende i måde vi kommunikere på.

Via vores centrale køberkartotek kontaktes potentielle købere pr. e-mail eller post. Disse købere er oprettet via vores hjemmeside: www.edc.dk, som er den hurtigste og mest besøgte hjemmeside i branchen med et snit på mere end 4. mio. besøg, hver måned.

Vi er en del af EDC-kæden, som er Danmarks største og ældste ejendomsmæglerkæde med 239 butikker fordelt over hele landet. EDC-mæglerne er selvstændige, og EDC er den eneste større mæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi lever af tilfredse kunder.

Vi tilbyder en god og tryg handel og er altid med på en snak, som kan gavne dit salg.

For os er det en decideret livsstil at være ejendomsmægler. Vi brænder for det vi laver og vi ønsker at skabe et vinderhold.

På gensyn hos EDC Westermann

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Westermann, Tølløse 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Sydbank og BRF Kredit