Ejendomsmægler Tølløse

EDC Westermann, Tølløse

Velkommen hos EDC Westermann – din lokale ejendomsmægler.

EDC Westermann blev etableret for mere end 50 år siden af Mogens Westermann, der dengang havde ønsket om at skabe en ejendomsmæglerforretning med tryghed, tilgængelighed og kundetilfredshed som højeste prioriteter. Værdier, der stadig er gældende den dag i dag.

Hos EDC Westermann brænder vi for at give vores kunder den absolut bedste service. Vi ved nemlig godt, at tryghed er vigtigt, når man skal sælge sit hjem – og derfor går vi meget op i, at I får en tryg og god proces, og at vi finder den bedste pris på jeres ejendom. Med butik i både Holbæk og Kalundborg kommune har vi ligeledes mulighed for at tilbyde et bredt netværk af købere til din bolig, ligesom vi har et stort netværk af købere fra københavnsområdet.

Teamet hos EDC Westermann består af kompetente og erfarne ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe med dit salg. Med et dybdegående lokalkendskab til parcelhuse, huse på landet, landejendomme samt landbrugsejendomme på Midtsjælland, kan vi kalde os eksperter på området.

Vi er tilgængelige, når I har brug for det, og vi tager jer med gennem hele processen. Hos EDC Westermann er målet altid at ligge nummer ét – både i salg og kundetilfredshed. Vi gør vores arbejde og lige dét ekstra og stræber altid efter at overgå jeres forventninger.

Kunden er altid vores højeste prioritet, og vi har gennem årene finjusteret vores arbejde, så vi kan tilbyde jer den absolut bedste service i øjenhøjde.

Hos EDC Westermann ved vi, at hårdt arbejde skaber gode resultater. Vi har mange års erfaring og et ungt gåpåmod, og vi gør en ekstra indsats og lægger lige dét ekstra arbejde i for at fuldføre jeres projekt til fuld tilfredshed – for det er nemlig det, der er vigtigst for os.

Vi glæder os til at tage en snak om jeres næste salg – og du kan booke en gratis salgsvurdering lige herunder.

I er også mere end velkomne til at kontakte os på 59 18 55 02 alle ugens dage fra kl. 9:00-21:00.

Velkommen indenfor hos EDC Westermann.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Westermann, Tølløse

 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Sydbank og BRF Kredit