EDC Westermann

Ejendomsmægler Tølløse

EDC Westermann – din lokale mægler i Holbæk og Kalundborg kommune i mere end 50 år.
Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Tølløse, EDC Westermann. Her står vi klar til at hjælpe dig godt igang med din bolighandel, uanset om du skal købe eller sælge bolig.

Vi har i dag 2 boligbutikker, hvorfra vi rådgiver i salg og omsætning af fast ejendom.
Vi sætter en ære i at være den bedst sælgende mægler i vores områder. Vi bestræber os altid på at finde den rette pris i forhold til markedsforhold og efterspørgsel, hvilket vores store viden på lokalområderne gør os i stand til.

EDC Westermann består af tre kompetente mæglere, som tilsammen har mere end 50 års erfaring med salg og rådgivning af fast ejendom. Vi er eksperter i salg af landejendomme, hesteejendomme og naturligvis helårsboliger.
Når du sætter din bolig til salg hos os, har du altid én mægler, som kontaktperson, så du ved, at der er styr på og overblik over din sag.

Ud over vores mæglere, som du møder på ejendommene, har vi tre dygtige kon­torme­d­ar­bej­de­re, som er specialister i de forskellige administrative forhold der er omkring køb og salg af fast ejendom - herunder skø­de­u­d­ar­bej­del­se, be­rig­ti­gel­ses­af­ta­ler, salgs­be­reg­nin­ger og markedsføring.

Vores ambition er at imponere vore kunder. Vi forsøger at blive ved med at optimere pris og vilkår for vores sælgere, og det har resulteret i mange suc­ces­hi­sto­ri­er fra tilfredse kunder.

Samtidig ved vi, at det er vigtigt at bevare jord­for­bin­del­sen, og noget af det væsentligste er at være ærlige og tryg­heds­ska­ben­de i måde vi kommunikere på.

Via vores centrale køberkartotek kontaktes potentielle købere pr. e-mail eller post. Disse købere er oprettet via vores hjemmeside: www.edc.dk, som er den hurtigste og mest besøgte hjemmeside i branchen med et snit på mere end 4. mio. besøg, hver måned.

Vi er en del af EDC-kæden, som er Danmarks største og ældste ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med 239 butikker fordelt over hele landet. EDC-mæglerne er selvstændige, og EDC er den eneste større mæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi lever af tilfredse kunder.

Vi tilbyder en god og tryg handel og er altid med på en snak, som kan gavne dit salg.
For os er det en decideret livsstil at være ejendomsmægler. Vi brænder for det vi laver og vi ønsker at skabe et vinderhold.

På gensyn hos EDC Westermann

EDC Westermann
Tølløsevej 44340 Tølløse
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
26 02 03 79
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
09:00 - 15:00
Søndag
09:00 - 15:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C