Ejendomsmægler Tørring

EDC Tørring

EDC Tørring er en selvstændig ejendomsmæglerforretning med afdeling i Hedensted. Begge er medlemmer af det landsdækkende EDC samarbejde med i dag over 240 firmaer.

Firmaet blev etableret som "Tørring Ejendomskontor" i 1977. Bendt Jensen har været medejer siden 1978 og eneejer siden 2000. Bendt Jensen blev ejendomsmægler i 1981 og senere valuar, han har dermed over 40 års erfaring med ejendomshandel i lokalområdet. Denne erfaring, kombineret med veluddannede medarbejdere, bruges til at yde den optimale service i alle handler - store som små.

Firmaet beskæftiger i dag 5 medarbejdere i Tørring og 4 i Hedensted, og vi har specialister indenfor handel i udlandet, projektudvikling og erhverv. Vi beskæftiger os med alle former for salg af fast ejendom, fra det mindste fritidshus til hele virksomheder. Endvidere forestår vi digital tinglysning af skøder.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Tørring

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark. EDC Tørring har herudover tegnet en ekstra forsikring for handel med ejendomme i visse andre lande.

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler