EDC Tørring

Ejendomsmægler Tørring


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Tørring EDC Tørring. Vi er en del af EDC Ejendoms Centret A/S og EDC Domus som i dag består af 19 butikker. Udover butikken i Tørring, er der 2 butikker i Horsens by samt butikker i Juelsminde, Odder, Beder, Samsø, Rømø, Tønder, Nørre Snede, Brædstrup, Hinnerup og Hadsten.
Samtidig er der etableret et tæt samarbejde med EDC butikkerne i Ry og Skanderborg, Vejle, Børkop, Fredericia, Kolding, Grindsted og EDC Domus First Class.

Butikkerne supplerer hinanden og samarbejder på tværs, for at skabe en positiv dialog med køberne i området. Med Danmarks største køberkartotek har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vi tror derfor på at vi også kan finde den rigtige køber til dit/jeres hus.

Vi tilbyder en fast kontaktperson, som følger jer gennem hele salgsforløbet. Her tager vi samtidig hånd om alle handlens faser og sørger for, at I ikke skal gøre noget. Alle medarbejdere i EDC Tørring har en faglig og kompetent baggrund, der gør vi kan løse alle slags opgaver indenfor salg af fast ejendom.

Hos EDC Tørring får I "Byens stærkeste hold", der vil gøre alt for at hjælpe jer godt videre. I træffer os alle ugens dage, året rundt.

Uden for butikkens åbningstid svarer vi naturligvis også på telefon 75 80 16 00.
Vi glæder os til at byde jer velkommen hos EDC Tørring

EDC Tørring
Torvegade 37160 Tørring
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 01 50 39
Åbningstider
Mandag
08:30 - 17:00
Tirsdag
08:30 - 17:00
Onsdag
08:30 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark.

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C