EDC Michael Tang

Ejendomsmægler Værløse

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Værløse - EDC Michael Tang. Vi har siden 1960’erne solgt boliger for borgerne i Værløse og Hareskovby, dengang med rødder fra Morten Krogh og er i 2016 flyttet til en central beliggenhed på Bymidten 50E, efter at have haft til huse på Gl. Hareskovvej med skoven som genbo. Vi handler i dag primært boliger i Værløse, Hareskovby, Kirke Værløse og Jonstrup, men også resten af Sjælland i samarbejde med vores lokale EDC butikker.
Vi ved at det er en stor beslutning at sælge sin bolig, som for nogen har været familiens hjem igennem det meste af livet, og vi sætter en ære i at salgsforløbet bliver så god en oplevelse som overhovedet muligt. Vi sætter stor pris på tilliden du giver når du vælger os til at sælge din bolig, og vi gør alt for at du er så tilfreds med forløbet at du vil anbefale os til andre. Din anbefaling er vores største mål at opnå!

Teamet:
Butikkens daglige team består af indehaverne Carsten Grüner Sonne og Michael Tang og Henrik Groth Knudsen samt Annemette Andersen. Vi har et tæt samarbejde med vores EDC butik i Bagsværd og vi dækker derfor Furesø og Gladsaxe kommuner rigtig godt. Det hjælper med til at præsentere din bolig for flest mulige købere i området. Du får derfor 2 ejen­doms­mæg­ler­bu­tik­ker til at sælge din bolig, når du sætte til salg hos EDC Værløse - Michael Tang.

Hos os får du individuelt tilrettelagt dit salgsforløb efter dine ønsker, men med vores anbefalinger, og så er det vores opgave at få opfyldt det, så du kan komme godt videre til din næste drømmebolig. På trods af at alle vores butikker samarbejder om at finde flest mulige købere, så vil du få tilknyttet din personlige mægler som i fælleskab med dig lægger planen for salget af din bolig, og er med dig hele vejen igennem forløbet. Al sagsbehandling fra start til slut håndteres af os selv, så vi ved at der er styr på tingene fra start til slut. Derved kan også hjælpe dig med svar på alle spørgsmål der måtte komme hele vejen igennem salgsforløbet. Vi er også med på overdragelsen af din bolig, og sørger for en god afslutning af sagen.

Det er vigtigt for os at det skal være sjovt at gå på arbejde da det er boligsalg vi brænder for, så du vil altid møde os med et smil og godt humør da vi elsker vores job.

EDC og markedsføring:
Hos EDC har vi nogle af de bedste mar­keds­fø­rings­mu­lig­he­der i hele landet. Vi har et landsdækkende køberkartotek, EDC Effekt markedsføring som forøger antal af fremvisninger og nedsætter salgstiden, samt professionelle fotografer der tager flotte og retvisende fotos af din bolig. Du vil også få præsenteret din bolig på Facebook, Boligsiden, Boliga mm.

Vi håber at du vil have os i tankerne, når du skal sælge din bolig, og vi glæder os til at hjælpe dig godt videre.

EDC Michael Tang
Bymidten 50E3500 Værløse
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
35 67 20 28
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
10:00 - 14:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C