EDC Poul Erik Bech, Valby og Sydhavnen

Din ejendomsmægler, Valby og Sydhavnen

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Valby og Sydhavnen EDC Poul Erik Bech. Vi er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­for­ret­ning. Det er en stor fordel for dig, hvis du skal have solgt til den rigtige pris.

Med flere end 80 boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne uanset hvor i landet de skal findes, og vores mange medarbejdere sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked. Vi har specialister inden for ethvert felt omkring fast ejendom: salg, køb, vurdering, finansiering, jura.

Hos os finder du et professionelt team af mæglere, der alle har et stort lokalkendskab og personligt engagement for Valby og Sydhavnen. Vi er altid klar på at hjælpe dig, hvad enten du skal købe, sælge eller måske begge dele.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun boliger i Valby og Sydhavnen, der har en vigtig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør, hvad de kan, for at gøre en forskel for børn. Du kan læse mere om fonden på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech, Valby og Sydhavnen
Ålholmvej 12500 Valby
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 17 81 95
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C