EDC Domus

Ejendomsmægler Vejle

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Vejle EDC Domus. Her får du en bred synlighed og dækning, idet vi samarbejder på tværs af vores 7 butikker fordelt i Tre­kants­om­rå­det Vi bestræber os på at være de bedste, målt på antallet af tilfredse kunder samt kundeservice. Vi lægger vægt på at være professionelle og grundige i vores arbejde, hele vejen igennem salgsprocessen, så du trygt kan overlade dit boligsalg i vores hænder.

Som en del af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de dækker vi bredt i hele landet, med over 230 butikker og 1200 medarbejdere på landsplan. Vi sælger flest boliger i landet, fordi vi er gode til det og har forstået, at man ikke bare køber et hus eller en lejlighed, men et hjem. Og det hjem er en del af den by, det ligger i.

Vi er et team på 10 kompetente, dedikerede og dynamiske medarbejdere, som alle har et bredt lokalt kendskab. Vores indgående lokalkendskab gør os til eksperter i forbindelse med vurdering og pris­fast­sæt­tel­se af boliger i og omkring Vejle. Udover stærke mæglerfaglige kompetencer, stærkt lokalkendskab og en førsteklasses mar­keds­fø­rings­løs­ning tilbyder vi også stor tilgængelighed. Hvor du hver dag, kan fange os på telefonen 75 82 25 22 eller chatten imellem kl. 8-22.

Vil du se en af de skønne boliger vi har til salg, så kan du hurtigt og nemt tilmelde dig et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding (1-1 fremvisninger) alle ugens dage. Dette er en unik løsning for dig som sælger, for at skabe en større tilgængelighed til din bolig, for de mange købere i boligmarkedet.

Vores bo­lig­for­ret­ning har Vejles mest synlige beliggenhed med omkring 30.000 for­bi­pas­se­ren­de bilister dagligt, her får din bolig i vores bu­tiks­ud­stil­ling en ekstraordinær synlighed.

Vi flyttede i 2020 ind i vores nye lokaler, hvor vi er gået imod strømmen og skabt fremtidens ejendomsmægler butik, med et unikt arbejdsmiljø og en oplevelse for vores kunder med den kulørte indretning og inventar fra rundt omkring i verdenen. Dette skaber samtidig en god kundeoplevelse for både køber og sælger.

Går du lige nu i salgstanker, så bestil et gratis og uforpligtende salgstjek og find ud af, hvor meget din bolig er værd. Vi har altid kaffe på kanden, så du er altid velkommen til at komme forbi og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie godt videre.

Vi glæder os til at se dig, hos EDC Domus, Vejle

EDC Domus
Horsensvej 2A7100 Vejle
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
29 21 13 29
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C