Ejendomsmægler Vejle

EDC Domus, Vejle

Velkommen til EDC Domus

Hos EDC Domus får du bred synlighed og dækning, idet vi samarbejder på tværs af vores 6 butikker fordelt i Trekantsområdet Vi bestræber os på at være de bedste, målt på antallet af tilfredse kunder samt kundeservice. Vi lægger vægt på at være professionelle og grundige i vores arbejde, hele vejen igennem salgsprocessen, så du trygt kan overlade dit boligsalg i vores hænder.

Som en del af Danmarks største ejendomsmæglerkæde dækker vi bredt i hele landet, med over 230 butikker og 1200 medarbejdere på landsplan. Vi sælger flest boliger i landet, fordi vi er gode til det og har forstået, at man ikke bare køber et hus eller en lejlighed, men et hjem. Og det hjem er en del af den by, det ligger i.

Vi er et team på 10 kompetente, dedikerede og dynamiske medarbejdere, som alle har et bredt lokalt kendskab. Vores indgående lokalkendskab gør os til eksperter i forbindelse med vurdering og prisfastsættelse af boliger i lokalområdet. Udover stærke mæglerfaglige kompetencer, stærkt lokalkendskab og en førsteklasses markedsføringsløsning tilbyder vi også stor tilgængelighed. Hvor du hver dag, kan fange os på telefonen 75 82 25 22 eller chatten imellem kl. 8-22.

Vil du se en af de skønne boliger vi har til salg, så kan du hurtigt og nemt tilmelde dig et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding (1-1 fremvisninger) hele døgnet rundt. Dette er en unik løsning for dig som sælger, for at skabe en større tilgængelighed til din bolig, for de mange købere i boligmarkedet.

Vores boligforretning har Vejles mest synlige beliggenhed med omkring 30.000 forbipasserende bilister dagligt, her får din bolig i vores butiksudstilling en ekstraordinær synlighed.

Vi flyttede i 2020 ind i vores nye lokaler, hvor vi er gået imod strømmen og skabt fremtidens ejendomsmægler butik, med et unikt arbejdsmiljø og en oplevelse for vores kunder med den kulørte indretning og inventar fra rundt omkring i verdenen. Dette skaber samtidig en god kundeoplevelse for både køber og sælger.

Går du lige nu i salgstanker, så bestil et gratis og uforpligtende salgstjek og find ud af, hvor meget din bolig er værd. Vi har altid kaffe på kanden, så du er altid velkommen til at komme forbi og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie godt videre.

Vi glæder os til at se dig, hos EDC Domus, Vejle

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Domus, Vejle 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige, Willis