Ejendomsmægler Viborg

EDC Svend Døssing, Viborg

En troværdig og synlig mæglerforretning

Velkommen hos EDC Svend Døssing – vi tager dig med indenfor i vores moderne boligbutik, hvor vi bruger alle de nyeste og bedste redskaber så din bolig får størst mulig synlighed, når den skal ses af potentielle købere.

Vores flotte butik ligger på Hjultorvet lige i hjertet af Viborgs pulserende gågadenet - og har byens måske bedste beliggenhed. Vores store facadevinduer fremtræder nemlig i gadebilledet med størstedelen af de boliger vi har til salg… og er ikke til at overse af gågadens mange besøgende. Som Viborgs ældste mæglerforretning har vores mange års erfaring gjort at, vi har et godt og solidt lokalkendskab i baggagen. Vi er altid opdateret på hvad der rører sig, og kender alt til boligmarkedet i Viborg og omegn. Hos EDC Svend Døssing består vi af et yderst fagligt dygtigt team af engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau med god rådgivning og vejledning, da det er vigtigt for os, at alle vores kunder får den bedste oplevelse og føler sig trygge gennem hele forløbet i en bolighandel.

Vores mange års erfaring indenfor handel med villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, anparts- og andelsboliger, fritidsboliger, nedlagte landbrug, landejendomme, byggegrunde, projektsalg og liebhaverejendomme - gør at du altid kan føle dig i trygge hænder hos os.

Går du med salgstanker og vil vide hvad næste step er? Så spørg os - vi kan altid tilbyde dig et gratis og uforpligtende salgstjek. Leder du derimod efter nyt tag over hovedet eller måske den ultimative drømmebolig? Så tag kontakt til os, og vi hjælper dig med at finde den rette bolig iblandt markedets udbud.

Uanset hvad din situation er, så tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig godt videre.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Svend Døssing, Viborg 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Ringkjøbing Landbobank
Sydbank
EDC Finanscenter 1 A/S
Jyske Bank
Handelsbanken
Jydske Medier