EDC Svend Døssing

Ejendomsmægler Viborg

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Viborg, EDC Svend Døssing – en troværdig og synlig mæg­ler­for­ret­ning. Vi tager dig med indenfor i vores moderne boligbutik, hvor vi bruger alle de nyeste og bedste redskaber så din bolig får størst mulig synlighed, når den skal ses af potentielle købere.
Vores flotte butik ligger på Hjultorvet lige i hjertet af Viborgs pulserende gågadenet - og har byens måske bedste beliggenhed. Vores store facadevinduer fremtræder nemlig i gadebilledet med størstedelen af de boliger vi har til salg… og er ikke til at overse af gågadens mange besøgende. Som Viborgs ældste mæg­ler­for­ret­ning har vores mange års erfaring gjort at, vi har et godt og solidt lokalkendskab i baggagen. Vi er altid opdateret på hvad der rører sig, og kender alt til boligmarkedet i Viborg og omegn. Hos EDC Svend Døssing består vi af et yderst fagligt dygtigt team af engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau med god rådgivning og vejledning, da det er vigtigt for os, at alle vores kunder får den bedste oplevelse og føler sig trygge gennem hele forløbet i en bolighandel.

Vores mange års erfaring indenfor handel med villaer, rækkehuse, ejer­lej­lig­he­der, anparts- og andelsboliger, fritidsboliger, nedlagte landbrug, landejendomme, byggegrunde, projektsalg og liebha­ve­re­jen­dom­me - gør at du altid kan føle dig i trygge hænder hos os.

Går du med salgstanker og vil vide hvad næste step er? Så spørg os - vi kan altid tilbyde dig et gratis og uforpligtende salgstjek. Leder du derimod efter nyt tag over hovedet eller måske den ultimative drømmebolig? Så tag kontakt til os, og vi hjælper dig med at finde den rette bolig iblandt markedets udbud.

Uanset hvad din situation er, så tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig godt videre.

EDC Svend Døssing
Hjultorvet 18800 Viborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
11 99 29 94
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:30
Tirsdag
09:00 - 17:30
Onsdag
09:00 - 17:30
Torsdag
09:00 - 17:30
Fredag
09:00 - 17:30
Lørdag
11:00 - 13:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C