EDC Teis Graver - Vig

EDC butik centralt beliggende i bunden af Sejerøbugten

EDC Teis Graver er et af Odsherreds største ejen­doms­mæg­ler­fir­ma­er med mere end 33 års virke i området. Med 4 boligbutikker fordelt i Odsherred og en butik i Dianalund har vi kontakten til sælgerne, ligesom vi har kontakter til køberne over hele Danmark via vores netværk i EDC. Vi har engagerede medarbejdere hovedsagligt bosiddende i lokalområdet, som løbende bliver efteruddannet. Alt dette gør at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

I afdelingen ved Vig/Lyngen - Sejerøbugten beskæftiger vi os primært med køb/salg af fritidshuse og helårsboliger, samt grunde.
I Vig/Lyngen afdeling finder du et erfarent og rutineret personale, som med et mangeårigt lokalkendskab ved hvad der skal til for at en handel bliver vellykket.
Vi tilbyder naturligvis ”Solgt eller Gratis”, hvilket er sælges garanti for en ihærdig indsats

Teis Graver er med i EDC kæden, som er en sammenslutning af selvstændige ejen­doms­mæg­le­re med over 230 butikker fordelt i hele landet, hvilket gør EDC til Danmarks største.
Det betyder, at vi hele tiden er i kontakt med købere og sælgere i lokalområdet og på landsplan bl.a. via EDC's hjemmeside www.edc.dk.

Når du sætter din ejendom til salg hos EDC Teis Graver - Vig/Lyngen - Lumsaas/Odden og Asnæs, er din ejendom med i vores store lokale Bolig Nyt der opdateres dagligt.

EDC Teis Graver - Vig
Lyngvejen - Ericavej 1 B4560 Vig
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
29 78 02 42
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:00
Tirsdag
10:00 - 17:00
Onsdag
10:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
10:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 12:00 + efter aftale
Søndag
10:00 - 12:00 + efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit salgstjek

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Danmark Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S