Ejendomsmægler Virum

EDC Mørk Virum

EDC Virum er en professionel og alsidig ejendomsmægler med en klar filosofi: Du skal opleve en forskel. Vi arbejder som et team, men ved også, at alle vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt og udnytte deres individuelle kompetencer bedst muligt. Hos EDC Virum har vi tillid til hinanden, og vi arbejder alle ud fra et fælles værdigrundlag, der sikrer dig høj kvalitet og personlig service - uanset om du skal købe eller sælge.

Vores ejendomsmæglere i Virum tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig i Virum, Sorgenfri og omegn. Med en salgsvurdering fra EDC Virum får du en grundig vurdering af din boligs værdi og potentielle salgspris i det nuværende marked.

Med målrettet opsøgende salg og bred markedsføring af boliger til salg i udvalgte medier eksponeres din bolig optimalt. Den individuelle markedsføring tilrettelægges efter behov og ønsker.

Via EDC’s landsdækkende køberkartotek kontaktes potentielle købere til din lejlighed, villa eller rækkehus. Disse boligkøbere er oprettet via vores hjemmeside: www.edc.dk eller af en EDC-mægler i en af vores ca. 240 butikker, som er fordelt over hele landet.

EDC er dermed landets største ejendomsmæglerkæde og med landets mest besøgte ejendomsmæglerside med mere end 4 mio. besøg om måneden, hvilket sikre vores sælgere størst mulig eksponering af deres bolig.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Virum 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1