Ejendomsmægler Gentofte

EDC Poul Erik Bech, Gentofte

Mød os ved at trykke på dette link

Fra EDC Poul Erik Bechs lokaler i Gentoftegade dækker vi markedsområderne i Gentofte, Dyssegård, Hellerup, Charlottenlund og Klampenborg. Vi har alle et stort lokalkendskab, og vi er specialister i salg af boliger i hele Gentofte Kommune. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde, og alle ansatte i butikken arbejder dagligt for at yde høj service og skabe et godt samarbejde med kunderne. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene, som danner værdigrundlaget i vores dagligdag.

EDC Poul Erik Bech i Gentofte er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med mere end 60 butikker fordelt over hele landet. Vi arbejder dagligt med at matche køberønsker med boliger til salg via vores landsdækkende køberkartotek. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig en markant øget chance for et salg til den bedst mulige pris.

Edc.dk er en af Danmarks største bolighjemmesider med alle boliger samlet ét sted. Vores styrke er, at vi samarbejder med vores centrale projektsalgsafdeling samt virksomhedens erhvervscentre, og det gør, at vi kan løfte større seriesalg. Dette sammenholdt med en aktiv efteruddannelse gør, at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskretionssalg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun boliger i Gentofte og omegn, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter bruger utallige timer på at gøre en forskel for børn. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Det kan du læse mere om på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech, Gentofte 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige Forsikring
Finanscenter 1 A/S
Dansk Boligforsikring (Willis)
Diakrit
SEAS-NVE