EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Gentofte

Mød os ved at trykke på dette link
Fra EDC Poul Erik Bechs lokaler i Gentoftegade dækker vi mar­keds­om­rå­der­ne i Gentofte, Dyssegård, Hellerup, Charlottenlund og Klampenborg. Vi har alle et stort lokalkendskab, og vi er specialister i salg af boliger i hele Gentofte Kommune. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde, og alle ansatte i butikken arbejder dagligt for at yde høj service og skabe et godt samarbejde med kunderne. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene, som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag.
EDC Poul Erik Bech i Gentofte er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet. Vi arbejder dagligt med at matche køberønsker med boliger til salg via vores landsdækkende køberkartotek. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig en markant øget chance for et salg til den bedst mulige pris.
Edc.dk er en af Danmarks største bo­lig­hjem­mesi­der med alle boliger samlet ét sted. Vores styrke er, at vi samarbejder med vores centrale pro­jekt­salgs­af­de­ling samt virksomhedens erhvervscentre, og det gør, at vi kan løfte større seriesalg. Dette sammenholdt med en aktiv ef­ter­ud­dan­nel­se gør, at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.
Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boliger i Gentofte og omegn, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter bruger utallige timer på at gøre en forskel for børn. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den EDC Poul Erik Bech. Det kan du læse mere om på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Gentoftegade 722820 Gentofte
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 53 00 46
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C