EDC Hjort

Ejendomsmægler Charlottenlund

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Charlottenlund EDC Hjort. Få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig og lad os hjælpe dig trygt videre med din bolighandel.

Bedste dækning - Hos EDC Hjort får du den bedste dækning, idet vi er en del af Danmarks største mæglerkæde med 230 boligbutikker og 1.200 medarbejdere.

Toneangivende i Gentofte Kommune - EDC Hjort er med sine 2 boligbutikker i Charlottenlund og Hellerup toneangivende i Gentofte Kommune.

Garant for netop din bolighandel – EDC blev etableret i 1977 af ejendomsmægler Tage N. Hjort. I dag er den ansvarlige indehaver ejendomsmægler & valuar MDE Tina Ortmann Abildgaard, der med sine mere end 30 års erfaring er garant for din sikre bolighandel.

Bedste markedsføring og bedste boligsite - Hos EDC Hjort får du fuld glæde af EDC´s førerposition med blandt andet effektivt landsdækkende køberkartotek. Herudover er EDC´s boligsite EDC.dk med over 5 mio. besøg om måneden Danmarks bedst besøgte boligsite (kilde: Dansk Online Indeks). Den digitale førertrøje i form af effektiv bo­ligan­non­ce­ring på nettet sikrer din bolig bedste synlighed. Alleboliger vises på såvel EDC.dk som Boligsiden.dk.

EDC Hjort
Ordrupvej 1052920 Charlottenlund
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
33 93 90 86
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C