EDC Grosbøl ApS

Ejendomsmægler Vojens

Velkommen din lokale ejendomsmægler i Vojens, EDC Grosbøl.

Vi er en del af Danmarks største og førende ejen­doms­mæg­ler­kæ­de og vores stærke lokale medarbejder team er med grundighed blevet sammensat, således at vi er sikre på at have de stærkeste kompetencer på alle positioner.

Vi er den bedst sælgende ejendomsmægler i vores område Vojens, Gram, Sommersted, Bevtoft og Hammelev og vores mangeårige til­ste­de­væ­rel­se i lokalområdet samt vores målrettethed i forhold til at opnå resultater, gør at vi er det sikre og effektive valg, når du skal vælge at sælge din bolig.

Vi ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler i Sønderjylland, derfor gør vi os umage for at nå i mål med vores ambition om at opnå branchens højeste kun­de­til­freds­hed. Hos os er du som kunde altid i centrum.

Vi tilbyder dig at blive en del af et professionelt setup, hvor struktur og omhyggelighed er i højsædet. Vi varetager din opgave, stort eller småt med målrettethed og stort engagement.

Dagligt arbejder vi tæt på vores kunder og prioriterer et in­for­ma­tions­fyldt samarbejde. Vi sikrer på den måde at vi hele tiden kan tilbyde vore kunde den bedste og personligt tilpassede løsning og kommunikation.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores koncept, således at vi altid sikrer at vores kunder kan tilbydes den ypperste løsning i markedet.

Udover salg og vurdering af boliger håndterer vi også kø­ber­rå­d­giv­ning, som sikrer at du som køber får den rette rådgivning, så du føler dig tryg i din bolighandel.

Som en helt ekstraordinær service har vi mulighed for at give internationale og især tyske kunder en kompetencerig rådgivning så de føler sig trygge i at købe en bolig hos os i Sønderjylland. Vi taler flydende tysk og dette er der stor efterspørgsel på i vores markedsområde.

Er du blevet nysgerrig på at se hvad vi kan så bestil et gratis og uforpligtende salgstjek allerede i dag.

De bedste hilsner dit ejendomsmægler team EDC Grosbøl.

EDC Grosbøl ApS
Rådhuscentret 26500 Vojens
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
29 19 76 60
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C