Find din lokale ejendomsmægler i Birkerød

En af de vigtigste elementer, når  i skal i gang med boligsalg eller køb i Birkerød er en lokal ejendomsmægler. Han eller hun er din professionelle hjælp, når du står overfor at skulle sælge eller købe bolig, og skal være din personlige rådgiver igennem din bolighandel og sørge for, at du trygt kan handle bolig.

Søger du lige nu en vores lokalkendte ejen­doms­mæg­le­re i Birkerød og omegn? Vi har de bedste ejen­doms­mæg­le­re lige om hjørnet. Alle vores mæglere er specialister i salg af boliger i Birkerød og derudover Farum, Holte og Allerød og har helt sikkert en køber til din bolig.

Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge sin bolig og købe nyt. Derfor følger vores lokale ejendomsmægler dig, fra du har besluttet dig for at sætte til salg, og til du har nøglerne i hånden til den nye bolig.

Boligsælger

Ønsker du at sælge din bolig, kan vi tilbyde følgende:

  • Gratis, uforpligtende og seriøs vurdering af din ejendom
  • Bred markedsføring via offline og online medier
  • Åbent hus med tilmelding
  • Adgang til Danmarks største køberkartotek
  • Diskre­tions­salg
  • Byens bedste udstilling til eksponering af din bolig.

Boligsøgende

Er du boligsøgende har vi følgende muligheder:

  • Bliv oprettet i Danmarks største køberkartotek med adgang til alle ejen­doms­mæg­le­res sager
  • Målrettet annoncering af dine boligønsker i eksempelvis Rudersdal Avis
  • Købermægler - vi hjælper dig med handlen hvis du har købt via anden ejendomsmægler.

I dag har vi hos EDC tre stærke mæglerbutikker i området omkring Birkerød. I alle vores mæglerbutikker hos EDC vil du kunne få personlig og uforpligtende rådgivning uanset om du har fundet en bolig du ønsker at købe eller overvejer at sætte din bolig til salg. Kom ind og få en uforpligtende snak om dine muligheder, og lad os hjælpe dig med køb eller salg af bolig.


Find din lokale ejendomsmægler i Birkerød lige her:

EDC Holte

EDC Farum

EDC Allerød

Få en gratis vurdering og vind

Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 2. juni 2024, deltager du samtidig i konkurrencen om Den Spanske Stol designet af Børge Mogensen fra Fredericia Furniture i olieret eg med cognacfarvet læder til en værdi af 29.995 kr.

Bestil et Salgstjek