Velkommen til EDC Ejen­doms­mæg­le­re på Frederiksberg

Find din lokale ejendomsmægler på Frederiksberg

En af de vigtigste elementer, når  i skal i gang med boligsalg eller køb på Frederiksberg er en lokal ejendomsmægler. Han eller hun er din professionelle hjælp, når du står overfor at skulle sælge eller købe bolig, og skal være din personlige rådgiver igennem din bolighandel og sørge for, at du trygt kan handle bolig.

Søger du lige nu en vores lokalkendte ejen­doms­mæg­le­re på Frederiksberg? Vi har de bedste ejen­doms­mæg­le­re lige om hjørnet. Alle vores mæglere er specialister i salg af boliger på Frederiksberg og har helt sikkert en køber til din bolig.

Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge sin bolig og købe nyt. Derfor følger vores lokale ejendomsmægler dig, fra du har besluttet dig for at sætte til salg, og til du har nøglerne i hånden til den nye bolig. 

I dag har vi hos EDC tre stærke mæglerbutikker på Frederiksberg. I alle vores mæglerbutikker hos EDC vil du kunne få personlig og uforpligtende rådgivning uanset om du har fundet en bolig du ønsker at købe eller overvejer at sætte din bolig til salg. Kom ind og få en uforpligtende snak om dine muligheder, og lad os hjælpe dig med køb eller salg af bolig.


Find din lokale ejendomsmægler på Frederiksberg lige her:

EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej 117, 2000 Frederiksberg, Tlf.: 38 32 08 00

EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé 58, 2000 Frederiksberg, Tlf.: 58 58 82 10

EDC Poul Erik Bech, Gl. Kongevej 135, 1850 Frederiksberg C., Tlf.: 33 26 00 26

Bestil et Salgstjek

Overvejer du at sætte din bolig til salg, så start med et realistisk Salgstjek hos Danmarks største mæglerkæde, og få en vurdering, du kan stole på. Vi har mere end 50 års erfaring, og derfor ved vi, hvad der skal til for at få din bolig solgt.

Bestil Salgstjek