EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Kolding

Velkommen til din lokale erhvervsmægler i Kolding, EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding.
Vi er din lokale og landsdækkende erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor udlejning og køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Kolding, Fredericia og Vejen.

Er­hvervs­cen­te­ret blev etableret i 1988. Vi bor i hjertet af Kolding i det tidligere bibliotek, der er en gammel historisk bygning tegnet af byens stolte arkitekt, Ernst Pedersen.

I dag og historisk har vi vores netværk og arbejdsområde i Tre­kants­om­rå­det med hovedvægten på Kolding, Fredericia og Vejen kommuner. Vi gør meget ud af at være den førende er­hvervs­mæg­ler­virk­som­hed i regionen, og derfor holder vi os løbende i tæt kontakt med alle kunder, interessenter og kommuner. Når vi får en ejendom i kommission, gør vi desuden brug af vores landsdækkende netværk af erhvervscentre og Danmarks største database over købere og lejere. Vi ved, at den potentielle køber eller lejer oftest findes andre steder i landet, og derfor får du som kunde i EDC Erhverv altid matchet din ejendom op mod vores aktivt søgende købere eller lejere i hele landet.

Teamet i Kolding består af flere kompetente personer, og sammen kan vi byde på mange års erfaring og et godt lokalkendskab indenfor Tre­kants­om­rå­det. Vores lokale kendskab og lokale repræsentation er vores styrke og betyder, at vi har haft mange for­skel­lig­ar­te­de opgaver i regionen. Vi udfører hvert år mange vur­de­rings­for­ret­nin­ger, herunder syn og skøns­for­ret­nin­ger, for såvel offentlige som private, ligesom vi har vurderings- og salgsarbejde for den offentlige og finansielle sektor. Hertil kommer en fast kundekreds med behov for salg af bruger- og in­ve­ste­rings­ejen­dom­me samt udlejning af lokaler. Det daglige arbejde er baseret på høj etik, god service og ikke mindst godt købmandsskab.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding ser frem til at samarbejde med jer.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun er­hverv­se­jen­dom­me i Kolding, Fredericia og Vejen, som har en særlig plads i vores mægleres hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige mennesker hver dag gør en stor forskel for andre. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Jernbanegade 256000 Kolding
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
40 10 04 23
Åbningstider
Mandag
08:30 - 16:30
Tirsdag
08:30 - 16:30
Onsdag
08:30 - 16:30
Torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re