Mød os på MIPIM: Stort hold afsted igen i år - EDC Poul Erik Bech sponsorerer New Nordic Lounge

 • MIPIM

Traditionen tro sender vi en stor gruppe partnere og medarbejdere afsted til MIPIM i Cannes, der afholdes 12.-15. marts 2024. Hele 19 af vores partnere, projektchefer og er­hvervs­mæg­le­re rejser til den populære ejendomsmesse for at pleje danske og internationale kontakter. Vi glæder os meget til at møde eksisterende og potentielle kunder og sam­ar­bejds­part­ne­re, så tøv ikke med at række ud til os.

Næsten 500 deltagere fra den danske ejen­doms­bran­che er tilmeldt MIPIM, hvor mere end 26.800 ventes at deltage fra flere end 90 lande. EDC Erhverv Poul Erik Bech sender hele 19 partnere, projektchefer og er­hvervs­mæg­le­re afsted. Poul Erik Bech, siger:

”Jeg har selv deltaget rigtig mange gange på MIPIM, og det er altid givende at være afsted og pleje netværk. Jeg prioriterer også altid at høre en række foredrag om de nyeste tendenser i branchen og tager mig også tid til at se samtlige stande og har særlig fokus på TECH-delen og solcelleglas til byg­nings­fa­ca­der. Det er interessant at se udviklingen år for år. Det interesserer mig også, hvordan byer indrettes, herunder trafikken i storbyer, og jeg finder samspillet mellem selvkørende biler og behovet for p-pladser meget inspirerende.”

”Vi har stort fokus på for­be­re­del­ser­ne og er ved at arrangere møder, da vi igen i år sender et stort team afsted ligesom foregående år. MIPIM betyder meget for os, da vi møder rigtigt mange danske og udenlandske kunder og sam­ar­bejds­part­ne­re. Ikke mindst vores internationale partnere i Jones Lang LaSalle (JLL), der er en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, som vi arbejder tæt sammen med på en lang række sager og som vi bidrager til i form af fælles rapporter og udgivelser,” forklarer Poul Erik Bech.

Succesfuld sam­men­s­melt­ning
Poul Erik Bech fortsætter: ”I starten af 2023 gik vi sammen med STAD Projekt, hvor vi slog to af landets helt store pro­jek­taf­de­lin­ger sammen. Sammen står vi særdeles stærkt i markedet med mere end 20 dedikerede pro­jek­t­me­d­ar­bej­de­re i København til at forestå salg og udlejning af projektboliger. Derudover har vi pro­jek­taf­de­lin­ger i Aarhus, Roskilde og Odense. Sam­men­s­melt­nin­gen mellem vores to virksomheder er gået over al forventning, hvor vi har taget det bedste fra to verdener og vores landsdækkende pro­jek­taf­de­lin­ger har således bidraget pænt til omsætning og overskud i 2023, så udviklingen er meget til­freds­stil­len­de.”

Jane Bech supplerer: ”Vores nye mand Thomas Mogensen er lige startet som kunde- og re­la­tions­di­rek­tør. Han kommer med stor pro­jek­ter­fa­ring og har tidligere været medejer af pro­jek­taf­de­lin­gen i en anden mæglerkæde og er også med på MIPIM, så vi er repræsenteret med fire projektchefer i alt. Vi fortsætter således også STAD Projekts partnerskab med Estate Media på New Nordic Lounge, så vi glæder os til at se kunder og for­ret­nings­for­bin­del­ser til det populære arrangement.”

”Udover vores stærke internationale afdeling og pro­jek­taf­de­lin­ger, er Capital Markets, Koncernkunder, Investering og Research & Analyse naturligvis også repræsenteret. Desuden har vi partnere med fra København, Aarhus, Aalborg, Odense og flere afdelinger på Sjælland, der repræsenterer stærke kompetencer inden for alle ejen­doms­seg­men­ter, herunder bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me, industri og lager, kontor og detail, vurderinger og altså projektsalg og -udlejning. Vi glæder os til endnu engang at møde en masse eksisterende og nye kunder og sam­ar­bejds­part­ne­re på MIPIM, og vi har altid tid til ekstra møder, så ræk endelig ud, hvis du ønsker at mødes med os.”

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  Læs artikel

  Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

  Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
  Læs artikel

  My Home tilbage på danske hænder – første skridt er at vende ”hjem” til Holstebro

  Det er under et år siden, at møbelkæden My Home drejede nøglen for sidste gang på Lavhedevej 50 i Holstebro. Men nu er der godt nyt til de møbelglade folk i Vestjylland. Møbelkæden vender nemlig tilbage til den vestjyske provinsby på akkurat samme adresse som tidligere. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af lejemålet på 1.456 m2 i Lavhedecentret.

  • Detail
  • Holstebro
  • My Home
  Læs artikel