Professionel rådgivning om investeringsejendomme

Investeringsejendomme handler ikke kun om køb og salg. Hos EDC Erhverv rådgiver vi om en bred vifte af specialiserede aspekter. Med vores mangeårige erfaring inden for investeringsejendomme har vi først og fremmest fokus på maksimering af dit afkast – og vi rådgiver gerne om både enkeltstående ejendomme og porteføljer.

 

Læs mere her.

Hvad er din investeringsejendom værd?

Skal du sælge eller værdiansætte ejendommen til dit regnskab? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendoms reelle markedværdi – uanset hvor i landet, I befinder jer.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere og lejere, vi kan matche op med din ejendom. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Find

26.520 m2 logistikcenter ved Københavns Lufthavn solgt

Det internationale investeringsselskab AEW har købt Copenhagen Cargo Centre lige ved siden af Københavns Lufthavn. Sælgeren er den paneuropæiske ejendomsinvestering- og kapitalforvalter Palm Capital, der selv overtog logistikcenteret i 2018. En af verdens største ejendomsmæglervirksomheder Jones Lang LaSalle (JLL) har i samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech assisteret AEW med en due diligence-rapport, som har understøttet investeringsselskabets beslutningsproces i handlen.

 

Læs mere her

   

Masser af aktivitet, byudvikling og købelystne investorer på projektmarkedet

Smukt ejendomskompleks ved Rungsted Kyst solgt off-market

  

   

En velbeliggende og iøjenfaldende investeringsejendom med 33 ejerlejligheder på Rungstedvej 73 ved Rungsted Kyst er netop solgt off-market til et trecifret millionbeløb. Køber er bilkoncernen K.W. Bruun & Co. gennem investeringsselskabet K.W. Bruun Invest. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen.

 

Læs mere her

   

Bæredygtighed fylder meget for europæiske ejendomsinvestorer

Højt investeringsniveau i 2020 fortsætter ind i 2021

Investorer jagter ejendomme – også uden for større byer

 

Det høje investeringsniveau sidste år er fortsat ind i 2021. Den øget konkurrence om ejendomme får investorer over hele landet til at søge mod nye geografiske områder. Tre EDC Erhverv Poul Erik Bech-medarbejdere giver en stemningsrapport fra hver sin del af landet.

 

Læs mere her

Investorer begynder at se sig om efter alternative investeringer

 

Det seneste år er boligudlejningsejendomme blevet revet væk. Mange investorer begynder derfor at se efter alternative investeringer med stabile afkast. Det fortæller John Borrisholt, regionsdirektør Sjælland i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

 

Læs mere her

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om investeringsmarkedet?

    

    

   

  

Tilmeld dig her, så modtager du InvestorFokus og andre spændende nyheder – direkte i din indbakke.

Boligprojekter er et hit

Projektbyggerier rykker ud af storbyerne: Som aldrig før skydes projekter i gang på hele Sjælland


Projektområdet har i mange år været i hastig udvikling i København og Aarhus, men i den seneste tid er købsinteressen for projekter i Roskilde, Køge, Holbæk, Slagelse og Ringsted steget massivt.

 

Læs mere her

 

'Masser af penge' søger mod boligprojekter over hele landet

 

Efter en kort pause under coronakrisen har EDC Projekt Poul Erik Bech travlt som aldrig før. Mange investorer vil gerne opføre eller købe boligejendomme, og udlejningen af projektboliger går strygende. 

 

Læs mere her

Få indsigt i markedstendenserne

  

 

Viden om markedet er essentielt – uanset om du skal sælge, udleje eller er på udkig efter nye investeringsmuligheder. I EDC Erhverv følger vi markedet nøje, så vi altid har det bedste udgangspunkt for at rådgive vores kunder om lokaler om landsdækkende ejendomsinvesteringer. 

 

Læs mere her

   

Værd at vide som investor

   

Hvad kan vi tilbyde?

   

Sådan løser vi opgaven