Professionel rådgivning om investeringsejendomme

Investeringsejendomme handler ikke kun om køb og salg. Hos EDC Erhverv rådgiver vi om en bred vifte af specialiserede aspekter. Med vores mangeårige erfaring inden for investeringsejendomme har vi først og fremmest fokus på maksimering af dit afkast – og vi rådgiver gerne om både enkeltstående ejendomme og porteføljer.

 

Læs mere her.

Hvad er din investeringsejendom værd?

Skal du sælge eller værdiansætte ejendommen til dit regnskab? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendoms reelle markedværdi – uanset hvor i landet, I befinder jer.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere og lejere, vi kan matche op med din ejendom. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Find

Er du nysgerrig på interessen for din ejendom?

   

     

Tilmeld dig Send-min-køber, så får du direkte besked, når der er mulige købere i vores kartotek, der matcher din ejendom.

 

 

Tilmeld Send-min-køber her 

EDC Erhverv har solgt fem store grunde i hhv. Slagelse og Sorø

PFA og OK-Fonden bygger "Boliger for livet" i Slagelse

 

Pensionsselskabet PFA og OK-Fonden opfører et spændende lejeboligprojekt på en grund på i alt 27.000 m² byggeret i et attraktivt område på Ndr. Ringgade 18 i Slagelse. Her kommer friplejehjem, seniorboliger, seniorbofællesskab, mens familie- og ungdomsboliger opføres sideløbende. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af grunden og stået for dialogen med Slagelse Kommune.

 

Læs mere her

NREP og Mariehjemmene bygger bæredygtigt 5.300 m² friplejehjem i Sorø

 

Ejendomsinvestorer- og udvikler NREP har investeret i to parceller på en stor grund i Sorø. Her skal de i samarbejde med den erhvervsdrivende Fond Mariehjemmene, der bliver friplejeleverandør, bygge et moderne og funktionsdygtigt friplejehjem med 64 bæredygtige plejeboliger. EDC Erhverv Poul Erik Bech satte fire parceller i udbud i starten af 2021.

 

Læs mere her

Få indsigt i markedstendenserne

  

 

Viden om markedet er essentielt – uanset om du skal sælge, udleje eller er på udkig efter nye investeringsmuligheder. I EDC Erhverv følger vi markedet nøje, så vi altid har det bedste udgangspunkt for at rådgive vores kunder om lokaler om landsdækkende ejendomsinvesteringer. 

 

Læs mere her

Øget efterspørgsel og udenlandsk interesse slår ringe i vandet

  

   

Flere og flere investorer søger væk fra de store danske byer. Det gør de bl.a. pga. udenlandske investorers indtog på markedet, men også på baggrund af en stor efterspørgsel på ejendomme i storbyerne, hvor det kan være svært at få plads. Det slår ringe i vandet, hvor efterspørgslen i mindre danske byer er stødt stigende.

 

Læs mere om efterspørgslen her

   

Masser af aktivitet, byudvikling og købelystne investorer på projektmarkedet

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om investeringsmarkedet?

    

    

   

  

Tilmeld dig her, så modtager du InvestorFokus og andre spændende nyheder – direkte i din indbakke.

   

Bæredygtighed fylder meget for europæiske ejendomsinvestorer

Se de nyeste markedstal

 

Læs om udviklingen af ejendomsmarkedet fordelt på boligudlejningsejendomme, detail, kontor og industri, samt aktuelle tomgangstal, afkastkrav og lejeniveauer.

 

Se mere her

Boligprojekter er et hit

Projektbyggerier rykker ud af storbyerne: Som aldrig før skydes projekter i gang på hele Sjælland


Projektområdet har i mange år været i hastig udvikling i København og Aarhus, men i den seneste tid er købsinteressen for projekter i Roskilde, Køge, Holbæk, Slagelse og Ringsted steget massivt.

 

Læs mere her

 

'Masser af penge' søger mod boligprojekter over hele landet

 

Efter en kort pause under coronakrisen har EDC Projekt Poul Erik Bech travlt som aldrig før. Mange investorer vil gerne opføre eller købe boligejendomme, og udlejningen af projektboliger går strygende. 

 

Læs mere her

   

Hvad kan vi tilbyde?

   

Værd at vide som investor

   

Sådan løser vi opgaven