Professionel rådgivning om investeringsejendomme

Investeringsejendomme handler ikke kun om køb og salg. Hos EDC Erhverv rådgiver vi om en bred vifte af specialiserede aspekter. Med vores mangeårige erfaring inden for investeringsejendomme har vi først og fremmest fokus på maksimering af dit afkast – og vi rådgiver gerne om både enkeltstående ejendomme og porteføljer.

 

Læs mere her.

Hvad er din investeringsejendom værd?

Skal du sælge eller værdiansætte ejendommen til dit regnskab? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendoms reelle markedværdi – uanset hvor i landet, I befinder jer.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere og lejere, vi kan matche op med din ejendom. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Find

Højt investeringsniveau i 2020 fortsætter ind i 2021

Investorer jagter ejendomme – også uden for større byer

 

Det høje investeringsniveau sidste år er fortsat ind i 2021. Den øget konkurrence om ejendomme får investorer over hele landet til at søge mod nye geografiske områder. Tre EDC Erhverv Poul Erik Bech-medarbejdere giver en stemningsrapport fra hver sin del af landet.

 

Læs mere her

Investorer begynder at se sig om efter alternative investeringer

 

Det seneste år er boligudlejningsejendomme blevet revet væk. Mange investorer begynder derfor at se efter alternative investeringer med stabile afkast. Det fortæller John Borrisholt, regionsdirektør Sjælland i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

 

Læs mere her

Boligprojekter er et hit

Projektbyggerier rykker ud af storbyerne: Som aldrig før skydes projekter i gang på hele Sjælland


Projektområdet har i mange år været i hastig udvikling i København og Aarhus, men i den seneste tid er købsinteressen for projekter i Roskilde, Køge, Holbæk, Slagelse og Ringsted steget massivt.

 

Læs mere her

 

'Masser af penge' søger mod boligprojekter over hele landet

 

Efter en kort pause under coronakrisen har EDC Projekt Poul Erik Bech travlt som aldrig før. Mange investorer vil gerne opføre eller købe boligejendomme, og udlejningen af projektboliger går strygende. 

 

Læs mere her

Vil du fremover modtage nøgletal og nyheder om investeringsmarkedet?

    

    

   

  

Tilmeld dig her, så modtager du InvestorFokus og andre spændende nyheder – direkte i din indbakke.

Restejerlejligheder – en overset investeringsmulighed

Sådan vurderer vi dine restejerlejligheder

 

Der er mange faktorer, som er centrale at have for øje ved salg af restlejligheder. Af den grund er det vigtigt at vælge en partner med indsigt i kompleksiteten, når lejlighederne skal vurderes og sælges, fortæller ekspert fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

 

Læs mere her

Derfor er restejerlejligheder en god investering

 

Investeringer i restejerlejligheder kan både give pænt afkast og stor fleksibilitet. Restejerlejligheder er dog ofte en lidt overset mulighed, måske fordi den administrative proces kan syne lidt mere kompliceret, men det behøves det ikke at være.

 

Læs mere her

Godt tidspunkt at sælge boligudlejningsejendomme

Er det nu at du skal sælge?

 

Der er mange købere til boligudlejningsejendomme, viser EDC Erhvervs Forventningsundersøgelse. Med begrænset forventning til stigende priser kan det dog være et fornuftigt tidspunkt at sælge.

  

Læs mere her

Solgte boligejendom til højere pris end ventet

 

I efteråret 2019 solgte George Schepper en Vanløse-ejendom, som han og familien havde ejet gennem seks årtier. Prisen var flere millioner højere end forventet.

  

Læs mere her

Få indsigt i markedstendenserne

  

 

Viden om markedet er essentielt – uanset om du skal sælge, udleje eller er på udkig efter nye investeringsmuligheder. I EDC Erhverv følger vi markedet nøje, så vi altid har det bedste udgangspunkt for at rådgive vores kunder om lokaler om landsdækkende ejendomsinvesteringer. 

 

Læs mere her

   

Værd at vide som investor

Ny investor? Kom godt i gang med denne mini-guide

  

  

Faldende aktiekurser og negative renter på indlån har været med til at stimulere interessen for ejendomsinvesteringer. Derfor er der lige nu mange nyere ejendomsinvestorer i markedet. Hvis du er en af dem, så læs med her og få værdifuld viden om strategi, muligheder og faldgruber.

   

Få gode råd til hvordan du kommer i gang her.

Seniorboliger - en god investering?

Mulighed for høje afkast

Antallet af ældre stiger kraftigt - det samme gør efterspørgslen på seniorboliger, og interessen for seniorbofællesskaber er enorm. Det er samtidig en investering, der giver mulighed for høje afkast.

  

Læs mere her

Sådan investerer du i seniorboliger

Det er vigtigt at tage højde for lokale forhold, beboerønsker og regler om boligstøtte, når seniorbofællesskaber skal etableres. Bliv rustet til hvordan du kommer igang med at investerer i seniorboliger.

  

Læs mere her

Første spadestik til 97 arkitekttegnede ejerboliger i Nivå

Det nye boligområde Teglsøerne i Nivå er et moderne boligbyggeri med 97 arkitekttegnede ejerboliger, der indfrier drømmen om at bringe natur og fællesskab ind i hverdagen – samtidig med blot at være en halv time fra København. Boligerne består af 2-4 værelses ejerboliger på 78-123 m2 alle med egen terrasse eller altan. De ejes og opføres af MT Højgaard og sættes til salg fra 2.375.000 kr. i midten af august hos EDC Poul Erik Bech.

 

Læs mere her

 

   

Hvad kan vi tilbyde?

   

Sådan løser vi opgaven