Bliv en del af den nye, moderne bydel i Høje Taastrup C

I hjertet af Høje Taastrup, lige ved siden af shop­ping­cen­te­ret City2 har I nu muligheden for at leje jer ind i en af de 8 detailbutikker, som er velegnede til fx café, restaurant, detail eller pu­bli­kums­o­ri­en­te­re­de serviceerhverv.

Se mere

Få nye lejemål direkte i indbakken

Skriv dig op i vores landsdækkende lejerkartotek og få besked, når vi har et er­hvervs­le­je­mål, der møder dine kriterier. På den måde er du altid opdateret, når der kommer nye, relevante er­hvervs­le­je­mål til leje.

Skriv dig op i vores lejerkartotek

Hvilken type er­hvervs­le­je­mål søger du?

Kontor

Klik her

Café eller restaurant

Klik her

Un­der­vis­nings­lo­ka­ler

Klik her

Butikker

Klik her

Klinikker

Klik her

Er­hvervs­køk­ke­ner

Klik her

Industri

Klik her

Fandt du ikke det, du søgte?

Vi har ofte off-market sager, som af den ene eller anden årsag ikke er markedsført. Så hvis du ikke fandt det er­hvervs­le­je­mål, du håbede på, kan du kontakte en af vores er­hvervs­mæg­le­re. Vend dine ønsker og behov - måske har vi allerede det helt rigtige lejemål i skuffen.

Kontakt erhvervsmægler

Tag temperaturen med en lejevurdering

Har du som lejer af en ejendom eller et erhvervslokale lagt mærke til, at din leje virker høj sammenlignet med tilsvarende er­hvervs­le­je­mål i området?

En lejevurdering giver dig viden om dit lejemåls værdi i relation til markedslejen. Med en vurdering på hånden kan du derfor få klarhed om, hvorvidt det er tid til en lejeregulering.

Kontakt os