Det handler om at gøre sig umage

Vi ved, at det er vigtigt med hjemlige rammer, du kan lide at være i, og det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

 

Vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats, for vi gør det hver dag. EDC er uafhængig af din bank. Som den eneste store mæglerkæde i Danmark, der ikke er ejet af en bank eller realkredit, varetager vi kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

Vi ved, at hjemmet er rammen om livet

Her kan du møde Lars og se, hvordan han – ligesom vores andre mæglere - gør sig ekstra umage. EDC har mere end 600 uddannede mæglere og er den eneste store ejendomsmæglerkæde i Danmark, der er selvstændige og ikke ejet af en bank eller realkredit. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

 

Mød Lars, og hør mere

Det er ikke kun dig, der synes, din bolig er noget særligt

Her kan du møde Jette og se, hvordan hun - ligesom vores andre mæglere - gør sit bedste hver dag. EDC har mere end 600 uddannede mæglere og er den eneste store ejendomsmæglerkæde i Danmark, der er selvstændige og ikke ejet af en bank eller realkredit. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

 

Her kan du møde Jette

Vi ved, at bolighandel er en stor ting

Det er en stor begivenhed at handle bolig. Det ved vi, og derfor gør vi os umage for at gøre det så enkelt som muligt. Vi har udviklet en lang række værktøjer, som er designet til at gøre det lidt nemmere for dig.

Det hele starter på edc.dk – Danmarks største boligsite. Her kan du finde alle boliger, der er til salg - også dem, der er til salg hos andre mæglere. Det er smart, for så behøver du kun lede ét sted for at få overblik over markedet, når du skal købe ny bolig.

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til din bolighandel, eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så er vi klar til at hjælpe dig godt videre, og med mere end 230 lokale butikker fordelt over hele landet er vi altid tæt på dig.