Det handler om at gøre sig umage

Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi gør os med andre ord umage.

Her kan du møde nogle af vores mæglere og se, hvordan de - ligesom vores andre mæglere - gør deres bedste hver dag. EDC har mere end 600 uddannede mæglere og er den ejendomsmæglerkæde i Danmark, der har flest uddannede mæglere. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

Kundecenter_460x259.jpg

Kan vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til din bolighandel, eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så er vi klar til at hjælpe dig godt videre, og med mere end 230 lokale butikker fordelt over hele landet er vi altid tæt på dig.

Du behøver kun kigge ét sted

På edc.dk har vi samlet alle boliger ét sted. Det gælder selvfølgelig de boliger, som er til salg hos os - men også dem, der er til salg hos andre mæglere og boliger, som slet ikke er til salg. 

Derfor får du det komplette overblik over hele boligmarkedet på edc.dk, uanset om du leder efter drømmeboligen eller bare gerne vil have et overblik over, hvad der rører sig på boligmarkedet.

 

 

computermand_460x250.jpg