Det handler om at gøre sig umage

Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi gør os med andre ord umage.
 

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde. Det er vi stolte af, og det vil vi gerne bevare. Derfor gør vi en ekstra indsats hver eneste dag. Det har vi gjort i 50 år – og det bliver vi ved med. For erfaring giver ro i maven og tryghed i bolighandlen.

21-08_jubilaeumsbillede-til-edc.dk_460x250.jpg

50 års erfaring med boligrådgivning

Sætter du til salg hos EDC, vælger du en mæglerkæde, der har hjulpet danskerne godt videre gennem de sidste 50 år – og det bliver vi ved med. For erfaring giver ro i maven og en tryg bolighandel.

Har du spørgsmål til bolighandel, vil du booke en fremvisning eller bestille et Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

Ring på 33 26 77 33

Mød nogle af vores mæglere

KC_460x300.jpg

Ring og chat med os fra 8-22

Vi ved, de fleste beslutninger om bolighandel sker om aftenen. Faktisk er der 25 % flere besøg på edc.dk mellem kl. 18 og 22 sammenlignet med i dagtimerne.

Derfor har vi udvidet åbningstiden, så du kan ringe og chatte med os hver dag fra helt frem til klokken 22. Også i weekenden. Så kan du nemt få fat i os, hvis du f.eks. vil høre mere om en bolighandel eller bestille en fremvisning.

For os handler det nemlig om at være der, når det passer dig.

 

Kontakt os

Du behøver kun kigge ét sted

På edc.dk har vi samlet alle boliger ét sted. Det gælder selvfølgelig de boliger, som er til salg hos os - men også dem, der er til salg hos andre mæglere og boliger, som slet ikke er til salg. 

Derfor får du det komplette overblik over hele boligmarkedet på edc.dk, uanset om du leder efter drømmeboligen eller bare gerne vil have et overblik over, hvad der rører sig på boligmarkedet.

 

 

460x250 alle boliger.jpg