Det handler om at gøre sig umage

Et boligsalg starter ofte med en drøm. Drømmen om at flytte til noget andet, noget større, noget mindre, til byen eller ud i naturen. Drømme kan være mange, og hos EDC ved vi, at det er en stor beslutning at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste hver dag for at hjælpe dig godt videre, når du skal købe eller sælge bolig. Vi gør os med andre ord umage.


En bolighandel er en af de største investeringer i livet, og der er mange drømme gemt i dine mursten. Derfor gør vi en ekstra indsats for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. For hjemmet er rammen om livet, og det skal føles rigtigt. 


Familien Larsen solgte hos EDC for at bo tættere på bølgerne. Tag fat i din lokale EDC-mægler og find ud af, hvilke drømme dine mursten kan være med til at indfri.

Drømmen opstår ikke altid i åbningstiden

Derfor har vi udvidet åbningstiden, så du kan ringe og chatte med os hver dag helt frem til kl. 22 - også i weekenden. For os handler det nemlig om at være der, når du har brug for os. 

Har du spørgsmål om bolighandel, vil du bestille en fremvisning, eller vil du have et Salgstjek? Så ring til os - vi er klar til at hjælpe dig.

Ring på 33 26 77 33

Bestil Salgstjek

Mød nogle af vores mæglere