Forsikring med Gjensidige

Er du godt sikret?

Vi samarbejder med Gjensidige Forsikring, der har mange års erfaring med forsikring af fast ejendom. 

Derfor kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer - og som kunde i EDC får du rabat.

Bliv ringet op af en rådgiver

Få styr på forsikringerne, uanset om du skal sælge eller købe en ny bolig.

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Vælg nedenfor, om du har købt bolig eller skal sælge bolig - så kan du læse mere om de forskellige forsikringer, vi kan hjælpe dig med i samarbejde med Gjensidige Forsikring.

  Jeg har købt bolig

  Med en ny bolig skal du også have de helt rigtige forsikringer, så du ikke skal bekymre dig om skjulte mangler og uforudsete udgifter ved storm eller skybrud.

  Forsikring til boligkøbere

  Jeg skal sælge

  Når du er ved at sælge din bolig, er det en god ide at få de forsikringer, der giver ro på efter salget. Så skal du ikke bekymre dig om skjulte skader eller fejl i til­stands­rap­por­ten.

  Forsikring til boligsælgere

  Vær sikker på, at du er godt dækket

  Undgå kedelige overraskelser og vær sikker på, at dine forsikringer dækker. Vi samarbejder med for­sik­rings­sel­ska­bet Gjensidige, som kan tilbyde dig alle relevante forsikringer til din bolig. Gjensidige sørger for, at du kan forsikre dit hus og dit fritidshus mod indbrud, stormskader, skybrud og brand. Og har du brug for en rejse- eller bilforsikring, kan Gjensidige også hjælpe dig med det.

  Gjensidige er et af de ledende nordiske ska­des­for­sik­rings­sel­ska­ber, som i snart 200 år har haft ildsjæle, der arbejder for at sikre kundernes liv, helbred og værdier. Gjensidige har cirka 3.400 medarbejdere, heraf 715 i Danmark, og tilbyder ska­de­for­sik­ring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

  Hos Gjensidige er kunderne altid i centrum. Uanset hvem du er, og hvor du er i livet, er Gjensidige ved din side. Gjensidiges målsætning er at give dig en god kundeoplevelse lige fra et let overblik over de for­sik­rings­pro­duk­ter, du kan få – til kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge priser og prisvindende kundeservice – hvis uheldet er ude.

  Bliv ringet op af en rådgiver fra Gjensidige

  Derfor skal du vælge os

  Mere end 230 butikker i hele landet

  Altid en mægler i nærheden

  Mere end 600 uddannede mæglere

  Din garanti for en god bolighandel

  Alle boliger i Danmark på edc.dk

  Du behøver kun at lede ét sted