Forsikringer til boligkøbere

Når du først har købt din bolig, er det en god ide at få de helt rigtige forsikringer. Det kan sikre dig en bedre nattesøvn, hvis du ikke skal bekymre dig om for eksempel skjulte skader eller store udgifter ved fremtidige skybrud.

Via EDC får du adgang til:

  • gode og konkurrencedygtige forsikringer, som er skræddersyet til din bolig
  • mulighed for at klare både boligkøb og forsikringer på én gang – nemt og hurtigt
  • adgang til mange andre attraktive forsikringer hos Gjensidige og altid god rabat, når du samler flere produkter, f.eks. bil-, indbo- og husforsikring.
  • gratis flytteforsikring, når du køber bolig igennem EDC
  • hjælp til at klare det praktiske hele vejen i processen med at oprette og flytte dine eksisterende forsikringer.

Ejerskifteforsikring

Ejerskifteforsikringen sikrer dig mod skjulte skader i din nye bolig. Det kan blive dyrt, hvis du selv skal betale for hele skaden, så Ejerskifteforsikringen er med til at sikre, at du er godt dækket ind – også mod de uforudsete og skjulte skader.Læs mere

Ejerskifteforsikringen sikrer dig mod skjulte skader i din nye bolig. Det kan blive dyrt, hvis du selv skal betale for hele skaden, så Ejerskifteforsikringen er med til at sikre, at du er godt dækket ind – også mod de uforudsete og skjulte skader.

Ejerskifteforsikringen dækker, hvis du finder skjulte fejl, efter du har købt boligen. Dækningen forudsætter, at skaden ikke er nævnt i tilstandsrapporten eller el-installationsrapporten.
Ejerskifteforsikringen gælder i fem eller ti år – men som huskøber må du naturligvis være indstillet på, at der er omkostninger til vedligeholdelse af et hus. Skader, du finder efter overtagelsen, bliver vurderet efter, hvad du kan forvente af et hus i samme alder, stand og konstruktion. F.eks. kan du forvente, at der kan være fugt i en kælder på et ældre hus, også selvom sælger har benyttet kælderen til andet end opbevaring.

 

Læs mindre

Husforsikring

Et hus er for de fleste af os det dyreste, vi ejer. Derfor er det vigtigt at få den rigtige husforsikring, så du kan få hjælp, hvis uheldet er ude. Har du lån i huset, er det normalt et krav fra långiverne, at du har en husforsikring.Læs mere

Et hus er for de fleste af os det dyreste, vi ejer. Derfor er det vigtigt at få den rigtige husforsikring, så du kan få hjælp, hvis uheldet er ude. Har du lån i huset, er det normalt et krav fra långiverne, at du har en husforsikring.
Husforsikringen dækker dit hus, din carport, udhus og øvrige bygninger på din grund, hvis der sker skader efter brand, storm eller skybrud. Den dækker også vandskade, pludselig skade og meget andet. Du kan vælge at udvide din dækning med svamp, råd, skjulte rør, stikledninger og ombygning.

Køb din husforsikring, inden du får nøglerne til dit nye hjem, så du er dækket ind fra starten.

 

Læs mindre

Indboforsikring

Indboforsikringen dækker skader på dine ting i dit eget hjem, og hvis du er skyld i skade på andre eller deres ting. Du kan få akuthjælp indenfor 60 minutter ved f.eks. større brand eller vandskade.Læs mere

Indboforsikringen dækker skader på dine ting i dit eget hjem, og hvis du er skyld i skade på andre eller deres ting. Du kan få akuthjælp indenfor 60 minutter ved f.eks. større brand eller vandskade.

Din Indboforsikring består af en fast grunddækning ved brand, tyveri, hærværk, røveri, vand- og stormskade og strømsvigt. Du kan også selv vælge tilvalgsdækninger efter behov. 

I grunddækningen har du en ansvarsforsikring, som dækker dig, hvis du ved et uheld får et erstatningsansvar eller som gæst kommer til at ødelægge ting hos andre. Retshjælpsforsikringen hjælper dig med op til 178.000 kroner (2014), hvis du har en privat konflikt, der kræver hjælp fra en advokat.


 

Læs mindre

Fritidshusforsikring

Et fritidshus kan være særligt udsat for vind og vejr, og da det ofte er ubeboet i længere perioder, er det vigtigt at få den rigtige fritidshusforsikring. Gjensidiges Fritidshusforsikring sikrer blandt andet dit indbo, svampe- og insektskader, adgang til retshjælp og en lang række andre attraktive ydelser.Læs mere

Et fritidshus kan være særligt udsat for vind og vejr, og da det ofte er ubeboet i længere perioder, er det vigtigt at få den rigtige fritidshusforsikring. Gjensidiges Fritidshusforsikring sikrer blandt andet dit indbo, svampe- og insektskader, adgang til retshjælp og en lang række andre attraktive ydelser.

Din fritidshusforsikring dækker dit sommerhus ved for eksempel brand, skybrud, frostsprængning, pludselig skade og stormskade på bygningen. Du kan også vælge en indboforsikring til at dække de ting, du fast har stående i fritidshuset ved for eksempel tyveri og hærværk – eller ved udlejning.

Køb din fritidshusforsikring, inden du får nøglerne til det nye hjem

Læs mindre

Gratis flytteforsikring hvis du flytter selv

Når du køber fritidshus hos EDC, forærer vi dig en flytteforsikring, der giver erstatning, hvis dit indbo bliver skadet under transporten til dit nye hus. Forsikringen dækker, hvis du selv flytter dine ting – hvis et flyttefirma klarer opgaven for dig, er du dækket af deres forsikring.

Få et godt overblik over din økonomi

Det kan være svært at overskue økonomien, når du lige har købt en ny bolig. Der er mange nye udgifter som for eksempel ejendomsskatter og ejendomsforsikringer. Der opstår ofte behov for finansiering af forbedringer og vedligeholdelse i boligen, og derfor er det en god ide hurtigst muligt at få et godt overblik over din nye økonomiske situation.Læs mere

Det kan være svært at overskue økonomien, når du lige har købt en ny bolig. Der er mange nye udgifter som for eksempel ejendomsskatter og ejendomsforsikringer. Der opstår ofte behov for finansiering af forbedringer og vedligeholdelse i boligen, og derfor er det en god ide hurtigst muligt at få et godt overblik over din nye økonomiske situation.
Vores finansielle samarbejdspartnere kan hjælpe dig med dit budget og din finansiering – og med at skabe overblik over, hvilke udgifter der eventuelt kommer inden for de næste par år. Måske har du behov for at spare et mindre beløb op til uforudsete udgifter ved boligen – eller for på sigt at få eller forhøje et boliglån. Det får du nemt og hurtigt hjælp til via en af EDCs syv dygtige samarbejdspartnere inden for bankverdenen. De giver dig gerne et godt tilbud på dine samlede bankforretninger.

Læs mindre