Lånebevis til boligkøb

Med EDC på sidelinjen kan du slå til med det samme, når du finder drømmeboligen. Du kan få et lånebevis, så du ved, hvad du kan købe for samt rådgivning om finansieringen.

Via EDC får du 

  • mulighed for at slå til med det samme
  • sikkerhed for, at du ikke køber dyrere, end du har råd til
  • et godt og konkurrencedygtigt tilbud på finansieringen
  • adgang til din egen købermægler 
  • hjælp til at vurdere tilstandsrapporten
  • hjælp til at skifte bank, hvis det kan betale sig for dig.

Lånebevis – hvad kan du købe for?
Med et lånebevis i hånden er du på forhånd godkendt til at låne et fast beløb til køb af din nye bolig. Det giver dig sikkerhed for at kunne handle, når du vil.Læs mere

Lånebevis – hvad kan du købe for?
Med et lånebevis i hånden er du på forhånd godkendt til at låne et fast beløb til køb af din nye bolig. Det giver dig sikkerhed for at kunne handle, når du vil.
46 procent af alle boligkøbere har oplevet, at drømmeboligen blev købt for næsen af dem. Med et lånebevis kan du slå til med det samme, når du finder det rigtige. Det giver dig en stor fordel, hvis der er andre, der er interesserede i boligen – og du har på forhånd sikkerhed for, at din økonomi hænger godt sammen, når du er flyttet ind.

Læs mindre

Hvad bliver din nye boligudgift?
Flere banker og kreditforeninger vil gerne give dig et godt og konkurrencedygtigt tilbud på finansieringen af din nye bolig.Læs mere

Hvad bliver din nye boligudgift?
Flere banker og kreditforeninger vil gerne give dig et godt og konkurrencedygtigt tilbud på finansieringen af din nye bolig. 
Sammen kan I finde ud af, hvor meget du kommer til at sidde for i boligudgift med forskellige lånetyper – og finde den løsning, der passer dig bedst. På den måde får du overblik over både dit nye rådighedsbeløb og dit budget. Hele 68 % af boligkøbere vil gerne se alternative løsninger fra andre – udover lånetilbud fra deres egen bank. Det kan vi hjælpe dig med.

Læs mindre

Det kan måske betale sig at skifte bank
Køb af bolig er måske en af de største økonomiske beslutninger, du tager i dit liv. Derfor er det et rigtig godt tidpunkt at se på, om du har en god og konkurrencedygtig bank.Læs mere

Det kan måske betale sig at skifte bank
Køb af bolig er måske en af de største økonomiske beslutninger, du tager i dit liv. Derfor er det et rigtig godt tidpunkt at se på, om du har en god og konkurrencedygtig bank.
Med god rådgivning og de rigtige lån kan du spare penge mange år frem – penge, som du måske kan bruge til at gøre hverdagen lidt sjovere. Vores samarbejdspartnere er en række lokale banker. Vi har stor tillid til, at de giver dig en ærlig og kompetent rådgivning med udgangspunkt i netop dine behov. Ofte kan du bruge et bankskifte til at forhandle dig frem til nogle rigtig gode vilkår.

Læs mindre