Forsikring

Vær sikker på, at du er godt dækket. 
Undgå kedelige overraskelser og vær sikker på, at dine forsikringer dækker. Vi samarbejder med forsikringsselskabet Gjensidige, som kan tilbyde dig alle relevante forsikringer til din bolig. Gjensidige sørger for, at du kan forsikre dit hus og dit fritidshus mod indbrud, stormskader, skybrud og brand. Og har du brug for en rejse- eller bilforsikring, kan Gjensidige også hjælpe dig med det.

Gjensidige er et af de ledende nordiske skadesforsikringsselskaber, som i snart 200 år har haft ildsjæle, der arbejder for at sikre kundernes liv, helbred og værdier. Gjensidige har cirka 3.400 medarbejdere, heraf 715 i Danmark, og tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

Hos Gjensidige er kunderne altid i centrum. Uanset hvem du er, og hvor du er i livet, er Gjensidige ved din side. Gjensidiges målsætning er at give dig en god kundeoplevelse lige fra et let overblik over de forsikringsprodukter, du kan få – til konkurrencedygtige priser og prisvindende kundeservice – hvis nu uheldet er ude.

Kontakt Gjensidige
Vil du gerne ringes op for at få et uforpligtende tilbud på dine forsikringer? Bestil det i boksen ”Sikker med Gjensidige”, og udfyld felterne – så bliver du ringet op inden for få dage.