Forsikring

Vi samarbejder med Gjensidige forsikring og kan tilbyde dig en række attraktive forsikringer. Vil du gerne ringes op og få et uforpligtende tilbud på dine forsikringer? Udfyld felterne i boksen "Sikker med Gjensidige" - så bliver du ringet op inden for få dage.

Vær sikker på, at du er godt dækket. 
Undgå kedelige overraskelser og vær sikker på, at dine forsikringer dækker. Vi samarbejder med forsikringsselskabet Gjensidige, som kan tilbyde dig alle relevante forsikringer til din bolig. Gjensidige sørger for, at du kan forsikre dit hus og dit fritidshus mod indbrud, stormskader, skybrud og brand. Og har du brug for en rejse- eller bilforsikring, kan Gjensidige også hjælpe dig med det.

Gjensidige er et af de ledende nordiske skadesforsikringsselskaber, som i snart 200 år har haft ildsjæle, der arbejder for at sikre kundernes liv, helbred og værdier. Gjensidige har cirka 3.400 medarbejdere, heraf 715 i Danmark, og tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

Hos Gjensidige er kunderne altid i centrum. Uanset hvem du er, og hvor du er i livet, er Gjensidige ved din side. Gjensidiges målsætning er at give dig en god kundeoplevelse lige fra et let overblik over de forsikringsprodukter, du kan få – til konkurrencedygtige priser og prisvindende kundeservice – hvis nu uheldet er ude.

Kontakt Gjensidige 
Vil du gerne ringes op for at få et uforpligtende tilbud på dine forsikringer? Bestil det i boksen ”Sikker med Gjensidige”, og udfyld felterne – så bliver du ringet op inden for få dage.

Få sat pris på din bolig, og få et gavekort på 500 kr*
Er du  kunde hos Gjensidige tilbyder vi lige nu, at du kan få et gavekort på 500 kr. til sendentanke.dk, hvis du får et gratis og uforpligtende Salgstjek hos EDC.

Når du bestiller et Salgstjek hos en af vores dygtige mæglere, har du den samme mægler igennem hele salgsforløbet. Det,synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

 

Læs her om vilkårene for deltagelse