Boligsalget på vej frem

  Som en fortsættelse af tendensen siden oktober 2022, ender marts med en yderligere tilnærmelse til normalen. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt tendensen holder hele vejen, men det går den rigtige vej.

  Hos EDC solgte vi i marts måned 10 pct. mindre end gen­nem­snits­sal­get for marts de seneste 10 år, hvilket er en klar forbedring siden efteråret sidste år.

  Tilbage i oktober lå vi nemlig i indeks 63, men siden har salgsindekset stille og roligt nærmet sig normalen. Der er fortsat købere på markedet, der er klar til at handle, og vi nærmer os maj og juni, hvor der traditionelt sælges flest boliger i Danmark. Vi er med andre ord på vej til en slags ”new normal”, hvor vi til en vis grad har tilpasset os en højere rente og inflation.

  Det er naturligvis afgørende, at beskæftigelsen fortsat holder sit nuværende niveau, for at vi kan fastholde den positive udvikling.

  * Opgjort som gennemsnittet af salget i samme måned de 10 foregående år.

  Vil du vide, hvad din bolig er værd?

  Er du nysgerrig, så start med at bestille et gratis Salgstjek. Her får du svar på, hvad din bolig er værd i det nuværende marked - helt uforpligtende.

  Bestil Salgstjek