Vær klar til var­me­pum­pe­pulj­en den 12/9

  Ener­gi­sty­rel­sen har netop åbnet op for var­me­pum­pe­pulj­en, hvilket er din chance for at opgradere din eksisterede energikilde til en mere økonomisk og miljøvenlig. Men det er først til mølle-princip, så man skal være godt forberedt, inden puljen åbner.

  Hvad er Var­me­pum­pe­pulj­en?

  Staten ønsker at fremme ener­gi­renove­ring i Danmark. Særligt ønsket om at udskifte de mil­jø­be­la­sten­de olie, gas og pillefyr til fordel for klimavenlige varmepumper. Dette fremmes igennem Var­me­pum­pe­pulj­en, hvor der er afsat 236 mio. kroner i 2023, hvori man kan ansøge om tilskud mellem 17.000-27.000 (afhængig af varmepumpetype).

  Hvad kræver det at søge?

  1. Dit hus skal være en helårsbolig – og du skal selv eje det.
  2. Dit hus opvarmes med oliefyr, gas, elvarme eller biokedel (f.eks. træpiller).
  3. Dit hus må ikke ligge i et område, hvor der er fjernvarme eller planlagt fjernvarme.
  4. Du er ikke allerede i gang med at skifte til varmepumpe. F.eks. må du ikke have indhentet et bindende tilbud.
  5. Du ønsker en luft til vand-varmepumpe eller en væske til vand-varmepumpe (også kaldet jordvarme).

  Er din bolig kvalificeret til tilskud?

  EDC har et partnerskab med Bodil Energi, hvor du kan undersøge ener­giop­ti­me­rings­po­ten­ti­a­let på din bolig ved at indtaste adressen. Derefter kan du få booke gratis ener­gi­rå­d­giv­ning om den helt rette varmepumpe til din bolig og blive guidet trygt videre i processen inkl. at søge tilskud. 

  Se dit ener­giop­ti­me­rings­po­ten­ti­a­le

  Ansøg om tilskud

  Dine fordele som EDC-kunde

  Som tidligere kunde hos EDC har du adgang til mange tilbud og rabatter fra vores sam­ar­bejds­part­ne­re – deriblandt Bodil Energi. Tilbuddene er særligt udvalgt til dig, som har handlet eller handler bolig hos EDC. Du kan tilgå alle mulighederne på din Mit EDC-profil.

  Login på din Mit EDC-profil