Bag om EDC

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde med mere end 230 mæglerbutikker fordelt over hele landet. Her står vores lokalkendte mæglere klar til at hjælpe dig godt igennem din bolighandel.

Kædekontoret ligger på centralt på Frederiksberg, og her sidder vores mange specialister inden for IT, kommunikation, ledelse, uddannelse og administration.

EDC har altid bestået af selvstændige mæglere uden hverken banker eller realkreditinstitutter i ryggen. Det betyder, at vi ikke får noget forærende. Derfor gør vi altid en ekstra indsats – både for vores egen og for vores kunders skyld.


Fakta om EDC

Umage3_fritif_460x259.jpg

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Dermed kan du altid trygt overlade det til os, uanset om du vil sælge din bolig eller finde en ny. Sådan har det været i mere end 50 år, og sådan vil vi også fortsætte. Med vores erfaring og grundighed vil vi give dig ro i maven og den bedste oplevelse med din bolighandel.

Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

 

Mød mæglerne

EDC er selvstændige mæglere

Vidste du, at EDC er den eneste større ejendomsmæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller et realkreditinstitut? Til gengæld samarbejder vi med flere forskellige lokale banker, der gerne står til rådighed for at sikre dig den bedste finansiering af din bolig.

 

Se mere om finansiering af bolig

Ring og chat hver dag fra 8-22

Vi har udvidet åbningstiden, så du kan ringe og chatte med os alle dage fra 8-22 - også i weekenden. Derfor kan du nemt komme i kontakt med os, hvis du f.eks. vil bestille et Salgstjek, booke en fremvisning eller har spørgsmål om bolighandel.

 

Ring eller chat med os