EDC's organisation

Om EDC

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde med mere end 230 mæglerbutikker er fordelt ud over hele landet. Her står de lokalkendte mæglere til rådighed med ekspertise i køb og salg alle typer ejendomme. 

På edc.dk kan du søge blandt alle de boliger, der er til salg over hele landet, og med EDC's køberkartotek giver vi dig en unik mulighed for at se hvor mange købere, der lige nu er interesserede i at købe en bolig netop som din.

Kædekontoret ligger på Frederiksberg og beskæftiger specialister inden for IT, kommunikation, ledelse og administration.

 

Fakta om EDC

EDC bygger på

Umage3_fritif_460x259.jpg

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

Mød mæglerne

Vidste du...?

Uafhængige mæglere

Vidste du, at EDC er den eneste større ejendomsmæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller et realkreditinstitut? Til gengæld samarbejder vi med flere forskellige lokale banker, der gerne står til rådighed for at sikre dig den bedste finansiering af din bolig.

 

Se fakta om EDC

Ring og chat hver dag fra 8-22

Vi har udvidet åbningstiden, så du hver dag kan ringe og chatte med os fra 8-22 - også i weekenden. Så kan du nemt komme i kontakt med os, hvis du f.eks. vil bestille et Salgstjek, booke en fremstilling eller har spørgsmål om bolighandel.

 

Se mere