Ring og chat med os fra 8-22

Vi ved, de fleste kigger på boliger om aftenen uden for vores normale åbningstid. Faktisk er der 25 % flere besøg på edc.dk om aftenen mellem kl. 18 og 22 sammenlignet med i dagtimerne.

Derfor har vi udvidet åbningstiden, så du kan ringe og chatte med os hver dag fra helt frem til klokken 22. Også i weekenden. Så kan du nemt få svar på spørgsmål om bolighandel, booke en fremvisning eller bestille et Salgstjek – når det passer dig.

For os handler det nemlig om at være der, når du har brug for os.

Chat med os på edc.dk, eller ring på 33 26 77 33 alle ugens dage fra 8-22.

Ring til os

 

Vi sidder klar alle ugens dage fra 8-22 på telefonen. Så kan du nemt få fat i os, når det passer dig bedst.


Ring på 33 26 77 33

 

Chat med os

 

Du kan chatte med os hver dag fra 8-22 på edc.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre. 

Vil du vide, hvad din bolig er værd? 

Hos EDC gør vi os umage for at gøre det nemt og trygt at købe eller sælge bolig. Et Salgstjek er en god start, hvor du får overblik over dine muligheder og en vurdering af, hvad din bolig kan sælges for nu og her.

Det hele starter med et Salgstjek
Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for vurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Samme mægler gennem hele forløbet
Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.Alt dette får du med et Salgstjek

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

dame_kaffekop_460x300.jpg

Tryghed i salget

Vi ved, at det er en stor ting at sælge sit hjem, og at der kan være mange forskellige årsager til at sætte til salg. Derfor gør vi vores bedste for, at hele salgsforløbet bliver en god oplevelse.

Når du sætter til salg hos EDC, sørger vi for at guide dig trygt igennem bolighandlen fra start til slut, og skal du videre i en ny bolig, hjælper vi dig gerne med at finde drømmeboligen.

Vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder det, at du trygt kan få besøg af os for at få vurderet din bolig eller komme på fremvisninger for at se på boliger. Vi er også klar til at hjælpe på både telefon, mail og ved videomøder.