Få det optimale ud af dit boligsalg

Hvis du efter salgstjekket sælger din bolig hos EDC, tilbydes du, som kunde i Gjensidige, en gratis mar­keds­fø­rings­pak­ke af vores egen digitale bo­ligan­non­ce­ring - EDC Effekt.

 

Med EDC Effekt bliver din bolig vist på edc.dk og Boligsiden, som er Danmarks største boligsites. Derudover bliver dine annoncer vist på nogle af de største mediesites i Danmark som bl.a. Politiken, Berlingske, Jyllands-Posten, BT og TV 2 samt selvfølgelig på Instagram og Facebook.

 

Med andre ord sikrer EDC Effekt, at du får maksimal synlighed på nettet, dér hvor dine potentielle købere er. Det sikrer dig den størst mulige synlighed, så du kan få et hurtigere salg til den bedste pris.

Gratis EDC Effekt mar­keds­fø­rings­pak­ke (værdi: 5.000 kr.)

Bestil et salgstjek af din bolig hos os i EDC og få en gratis EDC Ef­fek­t­mar­keds­fø­rings­pak­ke. 

Bestil et gratis salgstjek
Tilmelding til EDC's nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i tendenserne og pris­ud­vik­lin­gen på boligmarkedet.


Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejen­doms­re­la­te­re­de områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail.

Læs mere