Projektsalg og -udlejning

Har du brug for en partner til at stå for salg eller udlejning af dit projekt? Som en af de stærkeste spillere på markedet kan vores mangeårig pro­jek­ter­fa­ring og indsigt i købernes og lejernes ønsker sikre dig en effektiv håndtering af dit projektsalg eller pro­jek­t­ud­lej­ning.

Specialiserede projektmæglere

  • Er du bygherre eller developer og har brug for andet end en traditionel ejendomsmægler? Så kan vi hjælpe dig. Vi har specialiserede mæglere med mangeårig erfaring og indgående projektviden. Vi kan derfor være din faste spar­rings­part­ner og kontaktperson, når et projekt skal udlejes eller sælges.


  • Vi kan bistå med:

  • Udvælge målgrupper
  • Sparre om planløsninger, størrelser osv.
  • Skræddersyet markedsføring af dit projekt
  • Salgs-/ ud­lej­nings­pro­ces­sen, herunder sikre det rigtige pengeflow
  • Udarbejdelse af kontrakter
  • Håndtering af VIP åbne huse

Vores størrelse, din fordel

Vi er en del af en landsdækkende organisation med mere end 20 erhvervscentre, over 230 boligbutikker, og vi har Danmarks største køber-/lejerkartotek. Vores lokale mæglere er hver dag i kontakt med søgende købere og lejere i hele landet.

Når du samarbejder med os, får du stærke mæg­lerre­s­sour­cer fra både vores specialiserede pro­jek­taf­de­lin­ger og vores lokale afdelinger. Derfor er vores størrelse til din fordel, hvad end det er leje- eller ejerboliger, du skal afhænde.

In-house marketingteam

Unik data

Vi har en unik indsigt i boligsøgendes adfærd, ligesom køber/lejer kartoteket bruger aktivt i vores digitale markedsføring.

Specialister

Vores in-house mar­ke­tin­gaf­de­ling sikrer de bedste løsninger til ethvert projekt. Teamet består af specialister inden for sociale medier, Google-annoncering, offline og online bre­van­non­ce­ring samt web og PR.

Èt kontaktpunkt

Informationer fra mægler, marketing, research m.fl. overleveres automatisk til hinanden, og I kan derfor spare tid på koordinering mellem flere forskellige parter.

Håndtering hele vejen rundt - og kun én kontaktperson

Mens byggeriet er i gang, kan vi hjælpe jer med udlejning og salg, markedsføring og administration. Her er vores landsdækkende samarbejde og mangeårige erfaring med projektboliger en stor fordel.

Udover vores projektteam og lokale afdelinger har vi et mar­keds­fø­rings­team, der kan sammensætte den mar­keds­fø­rings­pak­ke, der sikrer den bedste eksponering af dit projekt online såvel som offline.

Vi har desuden et tæt samarbejde med LEA Ejen­doms­part­ner, som kan bistå med ad­mi­ni­stra­tio­nen af ejendommen. Hos os kan du få én fast kontaktperson og en professionel service hele vejen rundt om dit projekt. Resultat bliver en nem og overskuelig proces.

Kontakt projektmægler

Vil du se, hvilke projekter vi har færdiggjort?    Klik på linket og se, hvilke projekter vi har afsluttet. På siden finder du en liste over diverse projekter, hvor vi har solgt, udlejet eller genudlejet boliger fra hele landet og i vidt forskellige størrelser. Klik på linket og se, hvordan vi også kan hjælpe dig. 

Afsluttede projekter